Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Inspiration – Vår vision & er verklighet!

Inspiration – Vår vision & er verklighet!
09/06/2022 Olivia Karsten

Vi är väl medvetna om att elever i olika åldrar inte alltid finner skolans undervisning speciellt motiverande. Ibland kan det vara svårt att förstå exakt varför man lär sig något och hur det kan användas i framtiden. Dock tror vi stenhårt på att detta går att förändra. Med vår läxhjälp och våra privatlärare tror vi verkligen att vi kan göra lektionerna till en inspirerande stund. Om en elev inte får tillräckligt med läxhjälp i matte blir ämnet matematik snart omöjligt och väldigt tråkigt. Om det finns chans till privatundervisning och en möjlighet att alltid ställa frågor och njuta av ett direkt svar blir det helt plötsligt ett användbart och roligt verktyg.

Inspiration är en färskvara
Att studera utan inspiration är som att räkna matematik med en annalkande förkylning. Inspiration är en stor del av vad som kallas att studera effektivt. Det är mycket mer effektivt att spendera ett par väl använda minuter i början av ett studiepass till att finna inspiration, än att spendera 60 minuter stirrandes blint ned i boken, medan tankarna är någon helt annanstans.

Inspiration är inget man kan uppnå en gång i början av en termin och sedan förvänta sig att det ska hålla i sig ända fram till avslutningen. Inspiration är lika mycket färskvara som energi. Man måste arbeta på det varje dag och helst varje lektion. Vi arbetar hårt varje dag för att hjälpen med studier hos Studybuddy ska vara inspirerande. Alla vi som står bakom företagsnamnet kommer från en akademisk bakgrund och vi vet hur kul studier kan vara om bara inspiration och motivation finns där.

Starta gärna varje studiepass eller lektion med att försöka finna inspiration. Vad är det som är kul med just det här ämnet? Och vad kommer du kunna gör när du väl har skaffat dig denna kunskap?

Finn din inspiration, ta läxhjälp när det behövs och studera med passion. Inspiration, motivation och självförtroende är viktiga grundpelare i ett effektiv lärande!