Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp i Täby

Få högre betyg och studieglädje

Behöver du förbättra din studieteknik? Studybuddy är störst i Täby på läxhjälp och studiecoachning. Lär dig att planera & strukturera dina studier. Kom förberedd till proven!

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

reco-studybuddy
Läxhjälp & studiecoachning

Störst i Sverige
på läxhjälp

 • Högre betyg och ökad studiemotivation
 • För alla åldrar och skolämnen

Läxhjälp Täby | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Täby sedan 2004. Vi har många nöjda familjer som anlitar oss för läxhjälp och studiecoachning. Vi hjälper barn och ungdomar från lågstadiet till gymnasiet, från betyg A till F. Alla vår studybuddies kommer från ledande universitet och gymnasier, såsom KTH, Handelshögskolan, Viktor Rydberg och Östra Real. Studybuddy är inte bara populära i Täby, vi är dessutom störst i Sverige på läxhjälp! Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta en perfekt studybuddy i Täby.

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Läxhjälp i Täby i alla ämnen och åldrar

  • Störst i Sverige på läxhjälp och 94% kundnöjdhet
  • Privat studiecoach från ledande universitet eller gymnasium
  • Höj betygen med läxhjälp!

  Känns skolan tuff och ostrukturerad? Med en personlig studybuddy får ni en motiverad privatlärare som inte bara stöttar med ämneskunskaper, utan även hjälper till med planering och studieteknik. Det är mycket populärt med läxhjälp i Täby och vi utgår alltid från elevens nuläge för att kunna arbeta framåt mot tydligt uppsatta mål. Vi hjälper barn och ungdomar i alla åldrar och ämnen, och kan även finnas till hands för barn med ADHD eller dyslexi. Oavsett var man påbörjar sin studieresa, så kan alla lyckas och klara av skolan! Med personlig matchning mellan elev och privatlärare blir lektionerna inte bara lärorika, utan även inspirerande och roliga. Det som alla våra studybuddies har gemensamt är att de är motiverade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut. De kan träffas i ert hem, online eller på en bra plats i centrala Stockholm.

  Få en akademisk förebild genom att anlita en studybuddy!

  Våra läxhjälpare i Täby

  Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. För yngre elever som går i låg- eller mellanstadiet kan ni få en studybuddy som studerar vid något av Täbys populära gymnasium. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, ADHD och andra utmaningar. Oavsett var du påbörjar din studieresa kan Studybuddy hjälpa dig att utvecklas och nå dina mål!

  Så kommer ni igång med läxhjälp i Täby

  För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i Täby.

  Vad kostar läxhjälp i Täby?

  Pris för läxhjälp i Täby börjar från 365 kr i timmen, beroende på elevens ålder och hur mycket läxhjälp ni behöver. Det går även bra att dela upp läxhjälpen mellan syskon, vilket ger ett mer förmånligt pris. Du kan läsa mer om våra priser för läxhjälp här.

  Vanliga frågor om Läxhjälp i Täby

  Täby

  • Höjer man betygen med läxhjälp?
   7 av 10 höjer sina betyg med läxhjälp från Studybuddy redan första terminen och vi har 94% kundnöjdhet! Vår övertygelse är att ALLA elever kan höja sig i MINST ett ämne om vi får hjälpa till varje vecka under ett läsår.
  • Hur väljer ni rätt studybuddy?

   Vår läxhjälp i Täby tar alltid utgångspunkt i att hitta rätt studybuddy för rätt elev. I vår matchningsprocess utgår vi från elevens nuläge, behov och specifika målbild. Det kan handla om att klara godkänt betyg, eller att höja ett C till ett A. Hos oss kan du få läxhjälp både i ett specifikt ämne och allmän läxhjälp.

  • Vad kostar läxhjälp i Täby?
   Priset varierar beroende på upplägg, elevens ålder och var ni bor, men startar från 365 kr/h. Tjänsten kan dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad.

  Exempel på ämnen vi hjälper till med:

  Matematik:
  Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

  Fysik:
  Fysik 1, Fysik 2

  Kemi:
  Kemi 1, Kemi 2

  NO:
  NO-ämnen Grundskolan,

  Språk:
  Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

  Priser & upplägg

  Läxhjälp högstadiet | gymnasiet

  För bättre studieresultat
  • Alla ämnen
  • 90-120 min / studietillfälle
  • Löpande läxhjälp eller klippkort
  • Skriftlig uppföljning efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller online
  Pris:

  fr. 425 kr/timme

  läxhjälp junior

  Läxhjälp junior (åk. 1-6)

  Studieglädje och pluggteknik i fokus
  • Alla ämnen
  • 90 min / studietillfälle
  • Träffa er Studybuddy veckovis
  • Skriftlig uppföljning till förälder efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller på bibliotek
  Pris:

  fr. 369 kr/timme

  Här finns vi

  Studybuddy finns på fler orter i Sverige.

  Här finns Studybuddy

  Ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp i över 49 ämnen.

  Se populära ämnen

  Högre betyg och självförtroende i matte!

  Matematik är ett ämne många elever i svenska skolor kämpar med. Vissa har svårt att ta till sig logiken redan i låg- och mellanstadiet, medan andra upplever svårigheter på gymnasiet. På Studybuddy är vi övertygande om att alla kan höja sitt betyg i matte! Med en personlig privatlärare som kontinuerligt stöttar upp i ämneskunskaperna, lär ut och motiverar blir matematiken förståelig. Att stärka sitt barn i ämnet i ung ålder ger inte bara bättre kunskaper, utan även ett självförtroende som är svårslaget. Att sätta tydliga mål tidigt tillsammans med en studybuddy brukar ge bäst resultat, därför rekommenderar vi att påbörja kontinuerlig läxhjälp minst ett år innan sista terminen. Slipp oroa er för meritvärden och slutbetyg när ni har en engagerad studybuddy som hjälper till!

  Kom igång nu genom att kontakta oss, eller skicka in en intresseanmälan.

   

  Våra läxhjälpare är specialiserade på olika ämnen. En del är väldigt duktiga på språk medan andra främst hjälper till med matematik och naturvetenskap. I många fall kan er studybuddy hjälpa till inom flera ämnen. Det är desto vanligare på mellan- och högstadienivå att våra kunder efterfrågar allmän läxhjälp. Syftet med allmän läxhjälp är delvis att stärka eleven i samtliga ämnen, men även att implementera en fungerande studieteknik som skapar en stabil akademisk grund inför gymnasiet.  

  Vilken läxhjälp passar er?

  Studybuddy erbjuder läxhjälp till barn och ungdomar i alla åldrar. Vanligast är att man tar hjälp under högstadiet och gymnasiet. För yngre elever har vi tjänsten Studybuddy Junior