Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp i Linköping

laxhjalp-linkoping

Få högre betyg och studieglädje

Behöver du förbättra din studieteknik? Studybuddy är störst i Linköping på läxhjälp och studiecoachning. Lär dig att planera & strukturera dina studier. Kom förberedd till proven!

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

reco-studybuddy
Läxhjälp & studiecoachning

Störst i Sverige
på läxhjälp

 • Högre betyg och ökad studiemotivation
 • För alla åldrar och skolämnen

Läxhjälp Linköping | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit personlig läxhjälp i Linköping sedan 2004. Samtliga av våra studybuddies är toppstudenter på gymnasiet eller universitetet. De är internt utbildade och har genomgått en rad pedagogiska tester. Vi erbjuder läxhjälp i Linköping sen en lång tid tillbaka.

Vi erbjuder både läxhjälp i hemmet och online i hela Linköping. Våra pedagogiska privatlärare hjälper elever från lågstadiet till gymnasiet i samtliga ämnen. Vanligast är att eleverna vill ha mattehjälp eller stöd i de naturvetenskapliga ämnena. Många vill även har allmän läxhjälp där fokus ligger på studieteknik och motivation. Givetvis matchar vi alltid eleverna med en passande studybuddy.

Många av våra läxhjälpare är studenter på Linköpings Universitet, där de studerar till allt från läkare och ingenjör till ekonomi. Vi har även duktiga gymnasister i Linköping.

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Läxhjälp i Linköping i alla ämnen och åldrar

  • Störst i Sverige på läxhjälp och 94% kundnöjdhet
  • Privat studiecoach från ledande universitet eller gymnasium
  • Höj betygen med läxhjälp!

  Som elev kan du välja om du vill ha läxhjälp i hemmet, online eller på en central plats i Linköping. Ni avgör själva vad som passar bäst enligt ert schema. Många tycker att det är bättre att ses fysiskt medan andra uppskattar flexibiliteten med att träffas online. När man har läxhjälp i Linköping med en av våra duktiga studiecoacher handlar det om mycket mer än bara läxor. En stor del av läxhjälpen fokuserar nämligen på inlärning, studieteknik och att få självförtroende i sina studier. Det är därför så många familjer i Linköping väljer Studybuddy för läxhjälp.

  Våra läxhjälpare i Linköping

  Vi hjälper barn och ungdomar i alla åldrar och ämnen, och kan även finnas till hands för barn med ADHD eller dyslexi. Oavsett var man påbörjar sin studieresa, så kan alla lyckas och klara av skolan! När man anlitar en studybuddy påbörjar vi alltid processen med att utvärdera nuläget, samt vilka mål som ligger i sikte. Därefter planerar er studybuddy lektioner för att nå dessa mål. Med personlig matchning mellan elev och privatlärare blir lektionerna inte bara lärorika, utan även inspirerande och roliga. Det som alla våra studybuddies har gemensamt är att de är motiverade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut. Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss.

  Kom igång med läxhjälp i Linköping

  För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i Linköping.

  Vad kostar läxhjälp i Linköping?

  Pris för läxhjälp i Linköping börjar från 365 kr i timmen, beroende på elevens ålder och hur mycket läxhjälp ni behöver. Det går även bra att dela upp läxhjälpen mellan syskon, vilket ger ett mer förmånligt pris. Du kan läsa mer om våra priser för läxhjälp här.

  Vanliga frågor om läxhjälp i Linköping

  Linköping

  • Vilken ålder kan man ha för att få läxhjälp?
  • Höjer man betygen med läxhjälp?

   Ja, majoriteten av våra elever som använder sig av läxhjälp höjer betygen redan första terminen. Vår övertygelse är att ALLA elever kan höja sig i MINST ett ämne om vi får hjälpa till varje vecka under ett läsår. Kom igång med läxhjälp i Linköping genom att kontakta oss eller skicka in en intresseanmälan.

  • Vad kostar läxhjälp i Linköping?

   Priset varierar beroende på upplägg, elevens ålder och var ni bor, men startar från 365 kr/h. Tjänsten kan dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad.

  Exempel på ämnen vi hjälper till med:

  Matematik:
  Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

  Fysik:
  Fysik 1, Fysik 2

  Kemi:
  Kemi 1, Kemi 2

  NO:
  NO-ämnen Grundskolan,

  Språk:
  Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

  Priser & upplägg

  Läxhjälp högstadiet | gymnasiet

  För bättre studieresultat
  • Alla ämnen
  • 90-120 min / studietillfälle
  • Löpande läxhjälp eller klippkort
  • Skriftlig uppföljning efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller online
  Pris:

  fr. 425 kr/timme

  läxhjälp junior

  Läxhjälp junior (åk. 1-6)

  Studieglädje och pluggteknik i fokus
  • Alla ämnen
  • 90 min / studietillfälle
  • Träffa er Studybuddy veckovis
  • Skriftlig uppföljning till förälder efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller på bibliotek
  Pris:

  fr. 369 kr/timme

  Här finns vi

  Studybuddy finns på fler orter i Sverige.

  Här finns Studybuddy

  Ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp i över 49 ämnen.

  Se populära ämnen

  laxhjalp-i-gymnasiet

  Provförberedelse och studieteknik

  Vår läxhjälp är så mycket mer än bara betyg. Det handlar om att implementera en fungerande studieteknik, upprätta motivation och att finna en glädje i sina studier. När dessa delar sitter kommer bra betyg på köpet. Så är det i alla fall för majoriteten av de elever vi hjälper. Sedan utgår vi självklart från individens specifika mål och jobbar metodiskt för att uppnå dessa. Exempelvis kan det handla om att höja slutbetygen i högstadiet, komma förberedd inför nationella proven, eller spetsa till meritvärdet på gymnasiet. Oavsett vilka mål just ni har, så vet vi att veckovis läxhjälp under terminerna ger resultat.

  Kom igång nu med läxhjälp i Linköping genom att kontakta oss, eller skicka in en intresseanmälan.

   

  mattehjalp

  Våra läxhjälpare är specialiserade på olika ämnen. En del är väldigt duktiga på språk medan andra främst hjälper till med matematik och naturvetenskap. I många fall kan er studybuddy hjälpa till inom flera ämnen. Det är desto vanligare på mellan- och högstadienivå att våra kunder efterfrågar allmän läxhjälp. Syftet med allmän läxhjälp är delvis att stärka eleven i samtliga ämnen, men även att implementera en fungerande studieteknik som skapar en stabil akademisk grund inför gymnasiet.  

  Vilken läxhjälp passar er?

  Studybuddy erbjuder läxhjälp till barn och ungdomar i alla åldrar. Vanligast är att man tar hjälp under högstadiet och gymnasiet. För yngre elever har vi tjänsten Studybuddy Junior