Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp i Lund

Högre betyg och studieglädje med läxhjälp

Sedan starten 2004 har Studybuddy hjälpt till med läxhjälp och studiecoachning i anrika Lund med omnejd. Från Gunnesbo till Linero.
Här får du verktygen för att planera & strukturera dina studier. Du blir förberedd inför proven och skriver dem med självförtroende!

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

reco-studybuddy
Läxhjälp & studiecoachning

Störst i Sverige
på läxhjälp

 • Högre betyg och ökad studiemotivation
 • För alla åldrar och skolämnen

Läxhjälp Lund | Studybuddy

Vi på Studybuddy erbjuder läxhjälp och studiecoachning som ökar självkänslan och förbättrar studieresultaten. Vi hjälper barn och ungdomar från lågstadiet till gymnasiet, från betyg F till A. Alla vår studybuddies kommer från Sveriges främsta universitet och gymnasieskolor, såsom Lunds Universitet, Chalmers, Katedralskolan och Östra Real.

Studybuddy är inte bara populära i Lund och Malmö, vi är dessutom störst i Sverige på läxhjälp! Hör av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta den perfekta studybuddien i Lund för just er! Det är roligt och givande med läxhjälp i Lund.

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Läxhjälp i Lund i alla ämnen och åldrar

  • Störst i Sverige på läxhjälp och 94% kundnöjdhet
  • Bättre betyg och mer studieglädje
  • Höj betygen med läxhjälp!

  Söker ni efter en studybuddy som kan hjälpa till med läxor, förberedelse inför prov och studieteknik? Då har ni kommit rätt. Studybuddy är en etablerad läxhjälpsaktör vars studybuddies hjälper hundratals elever årligen att förbättra sina studieresultat. Våra läxhjälpare i Lund är själva studerande vid toppskolor så som Lunds universitet och Lunds Tekniska högskola. De kan träffas i ert hem eller på en bra plats i centrala Lund eller Malmö. Alla våra studybuddies har gemensamt att de är engagerade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut. Självklart har våra studybuddies gedien utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, ADHD och andra utmaningar – som inte fångas upp i det svenska skolsystemet.

  Kom igång med läxhjälp i Lund som ger resultat

  För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i Lund.

  Vad kostar läxhjälp i Lund?

  Pris för läxhjälp i Lund börjar från 365 kr i timmen, beroende på elevens ålder och hur mycket läxhjälp ni behöver. Priset varierar också beroende på var i Lund ni bor eller om ni vill ha läxhjälp i hemmet eller online. Du kan läsa mer om våra priser för läxhjälp här.

  Vanliga frågor om Läxhjälp i Lund

  Lund

  • Kan man få läxhjälp i hela Lund?

   Ja faktiskt! Om ni bor utanför centrala Lund kan vi alltid erbjuda läxhjälp online. Det är vår mest flexibla tjänst och är mycket uppskattad av våra kunder.

  • Inom vilka ämnen kan ni erbjuda läxhjälp?

   Vi hjälper till inom alla ämnen. Vi har studybuddies som hjälper till i programmering, franska och psykologi. Men det vanligast är dock att eleverna vill ha hjälp med matematik, eller språk, som svenska eller engelska.

  • Vad kostar läxhjälp i Lund?

   Pris för läxhjälp i Lund varierar, vår billigaste tjänst börjar från 345 kr/h. Vi har heller inte några dolda avgifter eller kostnader för rekrytering av studybuddies. Du är mer än välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller skicka in en intresseanmälan.

  • Vem använder läxhjälp i Lund?

   Det är stor variation av läxhjälpskunder i Lund. Vi hjälper både elever som siktar på ett A i alla ämnen, men även de som kämpar med att klara ett E. Vår läxhjälp sträcker sig från lågstadiet till gymnasiet, hos oss är alla välkomna oavsett var du befinner dig i dina studier just nu.

  Exempel på ämnen vi hjälper till med:

  Matematik:
  Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

  Fysik:
  Fysik 1, Fysik 2

  Kemi:
  Kemi 1, Kemi 2

  NO:
  NO-ämnen Grundskolan,

  Språk:
  Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

  Priser & upplägg

  Läxhjälp högstadiet | gymnasiet

  För bättre studieresultat
  • Alla ämnen
  • 90-120 min / studietillfälle
  • Löpande läxhjälp eller klippkort
  • Skriftlig uppföljning efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller online
  Pris:

  fr. 425 kr/timme

  läxhjälp junior

  Läxhjälp junior (åk. 1-6)

  Studieglädje och pluggteknik i fokus
  • Alla ämnen
  • 90 min / studietillfälle
  • Träffa er Studybuddy veckovis
  • Skriftlig uppföljning till förälder efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller på bibliotek
  Pris:

  fr. 369 kr/timme

  Här finns vi

  Studybuddy finns på fler orter i Sverige.

  Här finns Studybuddy

  Ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp i över 49 ämnen.

  Se populära ämnen

  Vilken skola drömmer du om?

  Vi har sedan 2004 hjälp elever i olika åldrar att höja sina betyg, få upp motivationen och lyckas med sina mål. I bland vänder sig familjer till oss för att hjälpa deras barn och ungdomar att höja slutbetygen i högstadiet, eller meritvärdet på gymnasiet. Dessa betyg får sedan avgörande effekt inför framtida studier och i sin tur yrkeslivet. Så, vilken skola drömmer du om? Det kanske finns ett gymnasium i Lund som lockar särskilt mycket? Eller så vill du ta dig till Lunds universitet och studera till jurist? Oavsett var du börjar idag, så hjälper vi er efter era unika behov och förutsättningar.

  bast-laxhjalp-goteborg

  Våra läxhjälpare är specialiserade på olika ämnen. En del är väldigt duktiga på språk medan andra främst hjälper till med matematik och naturvetenskap. I många fall kan er studybuddy hjälpa till inom flera ämnen. Det är desto vanligare på mellan- och högstadienivå att våra kunder efterfrågar allmän läxhjälp. Syftet med allmän läxhjälp är delvis att stärka eleven i samtliga ämnen, men även att implementera en fungerande studieteknik som skapar en stabil akademisk grund inför gymnasiet.  

  Vilken läxhjälp passar er?

  Studybuddy erbjuder läxhjälp till barn och ungdomar i alla åldrar. Vanligast är att man tar hjälp under högstadiet och gymnasiet. För yngre elever har vi tjänsten Studybuddy Junior