Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp Online

laxhjalp-online

Läxhjälp Online

På Studybuddy kan du alltid välja mellan läxhjälp i hemmet, eller läxhjälp online. Vår onlinetjänst är ett utmärkt alternativ till fysisk läxhjälp och som är både flexibelt och pedagogiskt. Studybuddy och elev träffas online, via vår onlineplattform som är särskilt utformad för just läxhjälp. Ljud, bild och digitalt anteckningsblock för att imitera fysisk hjälp. Det finns också möjlighet att spela in lektionen i så eleven kan repetera den i efterhand. Alla anteckningar sparas. Och du som förälder får en studierapport efter varje lektion.

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

Studybuddies för Läxhjälp Online

Läxhjälp överallt med Läxhjälp online

Läxhjälp online öppnar också upp för elever som inte bor i någon storstad och tidigare haft problem med att hitta någon studybuddy. Det gör också att vi lättare kan matcha elever med studybuddies med unik specialkunskap – med läxhjälp online kan vi matcha studenten i Luleå med specialisten i Lund!

Samtliga privatlärare är toppstudenter på universitet eller från ledande gymnasieskolor. För läxhjälp och studiecoachning i gymnasiet används normalt en studybuddy från KTH, Handelshögskolan, eller annat ledande universitet.

 • Elev och studybuddy träffas online
 • Ingen bindningstid. 30 dagars uppsägningstid.
 • Onlineplattform speciellt framtaget för läxhjälp
 • Lektionerna kan spelas in och repeteras

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Information om Läxhjälp Online

  Oavsett om ni träffar er studybuddy fysiskt eller online så ställer vi lika högra krav på oss själva. Med oss på resan mot förbättrade studieresultat och högre betyg har vi fyra begrepp som vi vet är avgörande för hur väl vi lyckas; motivation, inspiration, studieglädje och självförtroende. Vi ser att denna helhetssyn på eleven, där mätbara mål och mjuka värden är lika centrala, tillsammans bildar bästa plattformen för att frigöra varje elevs fulla potential.

  Nöjdhetsgaranti

  För oss är det viktigt att ni är nöjda och känner att ni får ut det mesta av er undervisning. Därför gäller alltid vår nöjdhetsgaranti. Detta innebär att vi efter första tillfället alltid ringer upp er för att stämma av hur det fungerat med er studybuddy och det upplägg som vi rekommenderat. Om något av detta inte skulle vara till belåtenhet så kan ni alltid byta studybuddy, byta upplägg eller välja att hela avsluta tjänsten.

  Vanliga frågor om Läxhjälp Online

  Bromma

  • Vilka ämnen kan man få läxhjälp i?

   I Bromma erbjuder vi läxhjälp i alla ämnen som läses i grundskolan och gymnasiet. Exempelvis kan du få läxhjälp i matte, kemi, fysik, moderna språk m.m.

  • Varför ska jag välja Studybuddy för läxhjälp i Bromma?
  • Pris för läxhjälp i Bromma?

   Priset varierar beroende på upplägg, elevens ålder och var ni bor, men startar från 365 kr/h. Tjänsten kan dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad.

  laxhjalp-online-pris

  Så fungerar läxhjälp online med Studybuddy

  Vad roligt att ni är intresserade av vår läxhjälp online. Kanske har du funderingar över hur tjänsten fungerar? Hur undervisningen går till samt hur eleven gynnas av digital läxhjälp? Lär dig mer om vår populära tjänst läxhjälp online nedan!

  Läxhjälp online är en otroligt uppskattad undervisningsform bland våra kunder. Upplägget är lika flexibelt som effektivt, och det ger goda resultat för eleven. För att säkerställa att vår läxhjälp online erbjuder minst lika hög kvalitet som vår fysiska privatundervisning, har vi upprättat en specialdesignad onlineplattform. Plattformen bygger på tre delar: kommunikation, struktur och flexibilitet.

  Läxhjälp online – Videosamtal för god kommunikation

  När det är dags för läxhjälp träffas studybuddy och elev digitalt i ett videosamtal. Med bild och ljud blir studietillfället nästintill identiskt ett fysiskt möte, men med friheten och bekvämligheten att befinna sig på valfri plats. För att undervisningen ska ske så effektivt som möjligt rekommenderar vi båda parter att sitta i ett tyst rum med god internetuppkoppling.

  Arbetsyta anpassad för strukturerad läxhjälp online

  En viktig poäng inom digital undervisning är att det krävs anpassade arbetsytor för att pedagogiken inte ska gå förlorad. Därför utgår undervisningen i vår tjänst för läxhjälp online från en virtuell whiteboard. Whiteboarden uppdateras i realtid och verkar som en gemensam arbetsyta samt hjälpmedel för illustrering av tankesätt och metoder.

  Flexibelt lärande på dina villkor

  De främsta fördelarna med läxhjälp online är den flexibla aspekten av tjänsten, som främjar elevens lärande. Exempelvis finns funktionen att spela in sina lektioner. På så sätt kan eleven repetera innehållet många gånger om, när det passar. Samtliga anteckningar som görs via plattformen sparas och kan även nås av intresserade föräldrar. Repetition är just ett av de effektivaste studieteknikerna för att ta till sig nya ämneskunskaper och lära sig mycket på kort tid. Dessutom kan det kännas tryggt att kunna repetera materialet innan ett stort prov eller examinering. Efter varje avslutad lektion skickas självklart studierapport till föräldrarna.