Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp i Stockholm

laxhjalp-stockholm

Högre betyg och studieglädje med läxhjälp

Vi erbjuder privat läxhjälp i Stockholm som förbättrar både studieresultat och självkänsla. Alla ämnen och åldrar för högstadiet och gymnasium. För yngre elever har vi Studybuddy Junior, speciellt anpassad läxhjälp för barn på låg- och mellanstadiet.

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

reco-studybuddy
Läxhjälp & studiecoachning

Störst i Sverige
på läxhjälp

 • Högre betyg och ökad studiemotivation
 • För alla åldrar och skolämnen

Läxhjälp i Stockholm | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Stockholm är vår hemmaarena för läxhjälp, det var här vi grundades och det är här vi är störst. Vi erbjuder personlig läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats i Stockholm och den hålls alltid av våra erfarna privatlärare. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation. Vår populäraste tjänst i Stockholm är kontinuerlig studiehjälp, med fokus på läxhjälp i matematik.

Studybuddy finns hela Stockholm, samt närliggande orter som Nacka, Bromma, Täby, Huddinge, Lidingö och Sollentuna.

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Läxhjälp i Stockholm i alla ämnen och åldrar

  • Störst i Sverige på läxhjälp!
  • 94% kundnöjdhet
  • Bättre betyg och mer studieglädje

  Många av våra studybuddies kommer från högskolor och universitet runt om i Stockholm, såsom Kungliga Tekniska högskolan, Handelshögskolan, Stockholms Universitet eller Karolinska Institutet. Studybuddy anställer  även läxhjälpare från lärarhögskolan och andra relevanta utbildningar. En stor del av dem specialiserade på läxhjälp i matematik, läxhjälp i engelska och läxhjälp i franska. Här erbjuder vi vår läxhjälp både innanför och utanför tullarna – för att alla elever i Stockholm ska ha möjlighet att ta hjälp av en studybuddy. Några av de platser vi finns på utanför stan är bland annat Bromma, Täby, Sollentuna, Danderyd och Huddinge.

  Handplockad studybuddy för er

  För att er studiehjälp ska bli så bra som möjligt är vi alltid noga med att matcha ihop elever med rätt studybuddy. Dels efter akademiskt behov men även efter personlighet och personkemi. Det är viktigt att det blir en trivsam relation. För eleverna i grundskolan, läxhjälp Junior, erbjuder vi även studiehjälp med gymnasieelever. De läser på gymnasieskolor så som Viktor Rydbergs gymnasieskolor, Östra Real, Anna Whitlock eller Norra Real.

  Vad kostar läxhjälp?

  Pris för läxhjälp i Stockholm börjar från 365 kr i timmen, beroende på elevens ålder och hur mycket läxhjälp ni behöver. Vårt pris varierar också beroende på var i Stockholm ni bor eller om ni vill ha läxhjälp i hemmet eller online.

  Kom igång med läxhjälp i Stockholm

  För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område i Stockholm kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp.

  För personlig rådgivning är du varmt välkommen att skicka en intresseanmälan, eller kontakta oss direkt.

  Vanliga frågor om läxhjälp i Stockholm

  Stockholm

  • Vem använder läxhjälp i Stockholm?

   Det är en salig blandning på elever som använder läxhjälp i Stockholm. Vissa jagar A i alla ämnen och andra kämpar med att klara ett E. Vi har elever från lågstadiet och uppåt. De flesta av våra elever som får läxhjälp går dock på högstadiet eller gymnasiet.

  • Vad kostar läxhjälp i Stockholm?

   Pris för läxhjälp varierar, vår billigaste tjänst börjar från 345 kr/h. Vi har heller inte några dolda avgifter eller kostnader för rekrytering av studybuddies.

  • Inom vilka ämnen kan ni erbjuda läxhjälp?

   Vi hjälper till inom alla ämnen. Vi har studybuddies som hjälper till i programmering, franska och psykologi. Men det vanligast är dock att eleverna vill ha hjälp med matematik, eller språk, som svenska eller engelska.

  • Kan man få läxhjälp i hela Stockholm?

   Ja faktiskt, vi har studybuddies i hela Stockholm.

  Exempel på ämnen vi hjälper till med:

  Matematik:
  Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

  Fysik:
  Fysik 1, Fysik 2

  Kemi:
  Kemi 1, Kemi 2

  NO:
  NO-ämnen Grundskolan,

  Språk:
  Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

  Priser & upplägg

  Läxhjälp högstadiet | gymnasiet

  För bättre studieresultat
  • Alla ämnen
  • 90-120 min / studietillfälle
  • Löpande läxhjälp eller klippkort
  • Skriftlig uppföljning efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller online
  Pris:

  fr. 425 kr/timme

  läxhjälp junior

  Läxhjälp junior (åk. 1-6)

  Studieglädje och pluggteknik i fokus
  • Alla ämnen
  • 90 min / studietillfälle
  • Träffa er Studybuddy veckovis
  • Skriftlig uppföljning till förälder efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller på bibliotek
  Pris:

  fr. 369 kr/timme

  Här finns vi

  Studybuddy finns på fler orter i Sverige.

  Här finns Studybuddy

  Ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp i över 49 ämnen.

  Se populära ämnen

  Kom in på din drömutbildning i Stockholm!

  I Stockholm har vi ett brett urval av toppskolor som många ungdomar drömmer om. Du kanske går i högstadiet och vill söka till en specifik gymnasieskola, eller så går du på gymnasiet och vill bli antagen till ett av Sveriges ledande universitet. När man går i tankarna om nya skolor brukar ofta slutbetyg och meritvärde komma på tal. Men mitt bland läxor, uppsatser och nationella prov kan det bli mycket att tänka på. Då krävs det studieteknik, planering och motivation för att lyckas med studierna. Hos Studybuddy får du privat läxhjälp i Stockholm som hjälper dig med alla dessa delar. Så, förutom förstärkta ämneskunskaper får du även verktygen för att skapa en stabil akademisk grund.

  Nedan listar vi populära universitet samt gymnasieskolor som många elever i Stockholm drömmer om. Det är även där vi anställer flest studybuddies och privatlärare som sedan erbjuder hjälp med läxor i Stockholmsområdet.

  Populära universitet i Stockholm
  • Handelshögskolan
  • Kungliga Tekniska Högskolan
  • Stockholms Universitet
  • Karolinska Institutet
  Populära gymnasieskolor i Stockholm
  • Viktor Rydberg Jarlaplan
  • Viktor Rydberg Odenplan
  • Östra Real
  • Norra Real
  • Enskilda gymnasiet
  • Franska skolan

  Vill du veta mer om meritvärde och antagningsgränser? Här kan du räkna ut ditt meritvärde samt slutbetyg. 

  hoj-betygen

  Våra läxhjälpare är specialiserade på olika ämnen. En del är väldigt duktiga på språk medan andra främst hjälper till med matematik och naturvetenskap. I många fall kan er studybuddy hjälpa till inom flera ämnen. Det är desto vanligare på mellan- och högstadienivå att våra kunder efterfrågar allmän läxhjälp. Syftet med allmän läxhjälp är delvis att stärka eleven i samtliga ämnen, men även att implementera en fungerande studieteknik som skapar en stabil akademisk grund inför gymnasiet.  

  Vår läxhjälp ges i alla åldrar och ämnen

  Studybuddy erbjuder läxhjälp till barn och ungdomar i alla åldrar. Vanligast är att man tar hjälp under högstadiet och gymnasiet. För yngre elever har vi tjänsten Studybuddy Junior.

  Vanliga ämnen för privat läxhjälp i Stockholm