Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp i Bromma

Få högre betyg och studieglädje

Studybuddy erbjuder personlig och inspirerande läxhjälp i Bromma. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Blackeberg, Alvik, Stora Mossen och Äppelviken.

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

reco-studybuddy
Läxhjälp & studiecoachning

Störst i Sverige
på läxhjälp

 • Högre betyg och ökad studiemotivation
 • För alla åldrar och skolämnen

Läxhjälp Bromma | Studybuddy

Studybuddy och Bromma har en lång historia ihop. Enda sedan starten har Studybuddy hjälpt till med läxhjälp och studiecoachning i Bromma med omnejd. Studybuddy erbjuder läxhjälp och studiecoachning som ökar självkänslan och förbättrar studieresultaten. Vi hjälper barn och ungdomar från lågstadiet till gymnasiet, från betyg F till A. Alla vår studybuddies kommer från Sveriges bästa universitet och gymnasieskolor, såsom KTH, Handelshögskolan, Viktor Rydberg, Blackeberg och Östra Real. Studybuddy är inte bara populära i Bromma, vi är även störst på läxhjälp i hela Svergie! Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig att hitta en studybuddy i Bromma som hjälper er att nå era studiemål.

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Läxhjälp i Bromma i alla ämnen och åldrar

  • Störst i Sverige på läxhjälp och 94% kundnöjdhet
  • Privat studiecoach från ledande universitet eller gymnasium
  • Höj betygen med läxhjälp!

  Söker ni efter professionell läxhjälp i Bromma som ger synliga resultat? Då kan vi på Studybuddy hjälpa er. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa elever i alla olika åldrar att nå sina mål. Våra läxhjälpare är själva studerande vid Stockholms ledande gymnasieskolor och universitet, exempelvis Handelshögskolan, KTH och Blackebergs gymnasium. Med en utgångspunkt i personlig matchning mellan elev och studybuddy blir läxhjälpen i Bromma utvecklande och rolig. Det som alla våra studybuddies har gemensamt är att de är motiverade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut. De kan träffas i ert hem, online eller på en bra plats i centrala Stockholm.

  Få en akademisk förebild genom att anlita en studybuddy!

  Våra läxhjälpare i Bromma

  Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, ADHD och andra utmaningar. Oavsett var du påbörjar din studieresa kan Studybuddy hjälpa dig att utvecklas och nå dina mål!

  Kom igång med professionell läxhjälp i Bromma

  För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i Nacka eller på Värmdö.

  Vad kostar läxhjälp i Bromma?

  Pris för läxhjälp i Bromma börjar från 365 kr i timmen, beroende på elevens ålder och hur mycket läxhjälp ni behöver. Det går även bra att dela upp läxhjälpen mellan syskon, vilket ger ett mer förmånligt pris. Du kan läsa mer om våra priser för läxhjälp här.

  Vanliga frågor om Läxhjälp i Bromma

  Bromma

  • Vilka ämnen kan man få läxhjälp i?

   I Bromma erbjuder vi läxhjälp i alla ämnen som läses i grundskolan och gymnasiet. Exempelvis kan du få läxhjälp i matte, kemi, fysik, moderna språk m.m.

  • Varför ska jag välja Studybuddy för läxhjälp i Bromma?
  • Pris för läxhjälp i Bromma?

   Priset varierar beroende på upplägg, elevens ålder och var ni bor, men startar från 365 kr/h. Tjänsten kan dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad.

  Exempel på ämnen vi hjälper till med:

  Matematik:
  Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

  Fysik:
  Fysik 1, Fysik 2

  Kemi:
  Kemi 1, Kemi 2

  NO:
  NO-ämnen Grundskolan,

  Språk:
  Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

  Priser & upplägg

  Läxhjälp högstadiet | gymnasiet

  För bättre studieresultat
  • Alla ämnen
  • 90-120 min / studietillfälle
  • Löpande läxhjälp eller klippkort
  • Skriftlig uppföljning efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller online
  Pris:

  fr. 425 kr/timme

  läxhjälp junior

  Läxhjälp junior (åk. 1-6)

  Studieglädje och pluggteknik i fokus
  • Alla ämnen
  • 90 min / studietillfälle
  • Träffa er Studybuddy veckovis
  • Skriftlig uppföljning till förälder efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller på bibliotek
  Pris:

  fr. 369 kr/timme

  Här finns vi

  Studybuddy finns på fler orter i Sverige.

  Här finns Studybuddy

  Ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp i över 49 ämnen.

  Se populära ämnen

  Alla kan bli bra på matte!

  Matematik är ett ämne många elever i svenska skolor kämpar med. Vissa har svårt att ta till sig logiken redan i låg- och mellanstadiet, medan andra upplever svårigheter på gymnasiet. På Studybuddy är vi övertygande om att alla kan höja sitt betyg i matte! Med en personlig privatlärare som kontinuerligt stöttar upp i ämneskunskaperna, lär ut och motiverar blir matematiken förståelig. Att stärka sitt barn i ämnet i ung ålder ger inte bara bättre kunskaper, utan även ett självförtroende som är svårslaget. Att sätta tydliga mål tidigt tillsammans med en studybuddy brukar ge bäst resultat, därför rekommenderar vi att påbörja kontinuerlig läxhjälp minst ett år innan sista terminen. Slipp oroa er för meritvärden och slutbetyg när ni har en engagerad studybuddy som hjälper till!

  Kom igång nu genom att kontakta oss, eller skicka in en intresseanmälan.

   

  laxhjalp-malmo

  Våra läxhjälpare är specialiserade på olika ämnen. En del är väldigt duktiga på språk medan andra främst hjälper till med matematik och naturvetenskap. I många fall kan er studybuddy hjälpa till inom flera ämnen. Det är desto vanligare på mellan- och högstadienivå att våra kunder efterfrågar allmän läxhjälp. Syftet med allmän läxhjälp är delvis att stärka eleven i samtliga ämnen, men även att implementera en fungerande studieteknik som skapar en stabil akademisk grund inför gymnasiet.  

  Vilken läxhjälp passar er?

  Studybuddy erbjuder läxhjälp till barn och ungdomar i alla åldrar. Vanligast är att man tar hjälp under högstadiet och gymnasiet. För yngre elever har vi tjänsten Studybuddy Junior