Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp för särbegåvade barn

Utmanande läxhjälp för överintelligenta barn

Läxhjälp för särbegåvade barn utmanar och utvecklar genom mer komplexa och djupgående skoluppgifter än vad de är vana vid. Med en studybuddy stimuleras intellektet hos särskilt begåvade barn på ett meningsfullt och givande sätt, vilket bidrar till ökad motivation i skolan.

läxhjälp
Läxhjälp som ger effekt

Som störst i Sverige på läxhjälp är vi experter på att hjälpa särbegåvade barn. Att ni ska lyckas och trivas i skolan är vår högsta prioritet.

Läxhjälp som utmanar särskilt begåvade barn

Vår läxhjälp för särbegåvade barn syftar till att stödja och främja de unika utbildningsbehoven hos överintelligenta och särbegåvade elever. Dessa särskilt begåvade barn, som utmärker sig genom sin förmåga att snabbt förstå och lösa komplexa ämnen för sin ålder, behöver ofta mer utmaning än vad den vanliga skolundervisningen kan erbjuda. Det är precis vad vi på Studybuddy erbjuder genom vår läxhjälp för särbegåvade barn!

Så hjälper vår läxhjälp överintelligenta barn

 1. Vi stödjer och främjar de unika utbildningsbehoven som finns hos överintelligenta och särbegåvade elever.
 2. När överintelligenta barn utmanas och klarar av att lösa dessa studierelaterade utmaningar stärks deras självförtroende och självkänsla. 
 3. Vår läxhjälp jobbar förebyggande mot att deras överintelligens och snabba inlärningsförmåga gör att de riskerar att bli understimulerade.

Skicka en kostnadsfri
intresseanmälan så kontaktar vi dig.

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Digital läxhjälp för överintelligent barn

  På Studybuddy vet vi av erfarenhet att särskilt begåvade barn och elever behöver utmanande läxhjälp för att trivas och utvecklas optimalt. Deras överintelligens och snabba inlärningsförmåga gör att de ofta riskerar att bli understimulerade i deras vanliga skolmiljö där utbildningsnivån tenderar att vara för enkel och repetitiv för dem. Då är vår digitala läxhjälp ett perfekt komplement. Det är vårt mest flexibla upplägg på läxhjälp som erbjuds över hela Sverige.

  Boka här

  Så funkar läxhjälp för särbegåvade barn

  Genom att fokusera på svårare skoluppgifter än vad elevens ordinarie utbildning erbjuder så skapar vår läxhjälp en utmanande stimulans för överintelligenta barn och elever. Och när ett barn med intellektuell särbegåvning klarar av dessa utmaningar stärks dess självförtroende och självkänsla. Svårare skoluppgifter, tillsammans med en stöttande studybuddy, är därför en nyckelkomponent för att hjälpa särbegåvade elever att utvecklas och nå sin fulla potential. Det är precis vad vi på Studybuddy gör genom vår läxhjälp för särskilt begåvade barn!

  Boka här
  bast-laxhjalp-goteborg

  Personlig matchning av studybuddy

  När man bokar läxhjälp från studybuddy till sitt särskilt begåvade barn påbörjas en mycket noggrann process för att hitta rätt person.Vi går alltid igenom akademiska meriter, pedagogiska tester och mjuka värden som är knutna till personligheten. Därefter görs en personlig matchning mellan elev och studybuddy. Det är den noggrannheten som gör att 9/10 elever höjer sina betyg och upplever ökad studieglädje med stöttning av sin studybuddy.

  Boka här

  Privatlärare för överintelligenta barn

  – frågor & svar

  Privatlärare

  • Hur ofta ses man med sin privatlärare?

   Man kan välja själv hur ofta man vill träffa sin privatlärare. Det vanligaste upplägget är att man träffas 1-2 gånger i veckan löpande. Andra upplägg är att man ses under en intensivare period t.ex. inför nationella proven.

  • Varför väljer så många privatlärare från Studybuddy?

   Hos oss på Studybuddy får våra privatlärare genomgå intervjuer och tester som ett första steg. Vi strävar alltid efter att hitta de absolut bästa privatlärarna och därför har vi höga krav under rekryteringsprocessen. Detta har resulterat i höga betyg från våra kunder. För att bli privatlärare hos Studybuddy så måste man vara lyhörd och tycka om att lära ut. Alla privatlärare hos oss har breda ämneskunskaper och goda gymnasie- och högskolebetyg. Vi ser alltid till att omsorgsfullt handplocka en privatlärare som passar just dina specifika behov och önskemål. Därför är det viktigt att privatläraren är extra kunnig inom framför allt de ämnen som du vill ha hjälp med.

  • Pris för privatlärare?
  • Vilken ålder kan man ha för att få läxhjälp?
  • Hur fungerar läxhjälp med en privatlärare?
   1. Nulägesanalys för att fastställa elevens situation och målbild.
   2. Handplockad privatlärare som matchar ert behov
   3. Er studybuddy planerar och strukturerar studierna samt läxhjälpstillfällena
   4. Läxhjälp
   5. Återkoppling till föräldrar efter varje tillfälle
   6. Eleven når sina mål!