Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp i spanska

laxhjalp-spanska

Läxhjälp i spanska från Studybuddy

Höj betygen och få bättre självförtroende med läxhjälp i spanska! Vi erbjuder spanskahjälp i alla åldrar och nivåer. Lär dig behärska det spanska uttalet, grammatiken och din läsförståelse med en privatlärare.

Hitta er studybuddy i listan nedan, eller kontakta oss för en handplockad spanskaprofil redan idag.

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

Gör intressanmälan
reco-studybuddy
Läxhjälp & studiecoachning

Störst i Sverige
på läxhjälp

 • Högre betyg och ökad studiemotivation
 • För alla åldrar och skolämnen

Flexibel läxhjälp i spanska – som höjer dina betyg

Vill du få ökade ämneskunskaper i det spanska språket? Då kan en studybuddy hjälpa dig. Våra spanskaprofiler är nämligen själva toppstudenter i det latinska språket, och har en talang för att pedagogiskt lära ut verbformer, fonetik och en förståelse. Studybuddy erbjuder läxhjälp i spanska i hela landet – i hemmet eller online och i alla nivåer.

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Vår läxhjälp i spanska

  När du anlitar en studybuddy för läxhjälp i spanska hjälper er privatlärare till med att strukturera och planera studierna. Av vår erfarenhet är studieteknik A och O när det kommer till att lära sig ett nytt språk.

  Likt andra moderna språk har spanska en ganska komplicerad grammatik som tar tid att lära sig. Ett bra tips är att satsa på grundverben, de som används mest i spanskan. Kan du böja de i rätt tempus, blir resten mycket enklare att ta sig ann. Ett annat tips är att inte bara lyssna på de spanska hitsen som trendar, utan även kolla upp texterna och faktiskt träna på att läsa, förstå och kunna dem utantill. Nyckeln till att lära sig vad som helst är att ha kul på vägen!

  Sen kan det ta ett tag innan du känner att du behärskat grundmomenten i språket, men lägger du ner tiden kommer det löna sig i slutändan! Tänk på att du studerar en av världens mest talade språk, något som kommer öppna flera dörrar i din karriär senare i livet!

  Innehåll i moderna språk: Spanska

  Moderna språk (spanska, tyska, franska m.m.) som lärs ut i svenska gymnasium runtom i landet har alla liknande upplägg. Eleven testas regelbundet i sin hörförståelse, läsförståelse och muntlig förmåga. I Skolverkets kunskapskrav beskrivs de här delarna i följande punkter:

  1. Kommunikation
  2. Reception
  3. Produktion och interaktion

  Det “centrala innehållet” man alltid pratar om när det gäller kunskapskraven består av det som nämnts ovan och sammanfattar det eleven ska kunna i slutet av kursen. Moderna språk ges i sju nivåer som alla bygger på varandra. Det centrala innehållet får allt högre krav ju högre nivån blir.

  Prismodell för läxhjälp i spanska

  Studybuddys mest prisvärda alternativ för spanskahjälp är både flexibelt och lyhört samt har enbart 30 dagars uppsägningstid. Du får då undervisning under 2 lektioner per vecka (1,5 timme per lektion) från 345 kr/timme.

  Vi erbjuder även klippkort, vilket gör att du kan nyttja tjänsten när det passar dig under klippkortets giltighetstid. Vi har en mängd olika upplägg för att kunna matcha just dina individuella behov!

  Se våra priser för läxhjälp

  Tips för att lära sig spanska!

  “Övning ger färdighet” är ett urgammalt ordspråk som man kanske är trött på, men som också är sant. För du kan inte blir bra på något om du inte gör det tillräckligt många gånger. Så ge inte upp när du känner att övningen inte visat resultat – oftast är det just vid den punkten som du är närmast ett genombrott! Du får heller inte vara rädd för att misslyckas. Är ditt uttal inte det bästa eller dina grammatiska kunskaper bristande, vad gör det när du är skolan för att lära dig?

  Vanliga frågor om läxhjälp i spanska

  Spanska

  • Ger läxhjälp i spanska högre betyg?

   Vi är helt övertygande om att kontinuerlig läxhjälp ger resultat! Alla kan lära sig språk och med en studybuddy blir studierna dessutom roligare och lättare att ta till sig. Därför är chansen stor att varje elev höjer sitt betyg.

  • Hur fungerar er läxhjälp i spanska?

   Läxhjälpen börjar alltid med en nulägesanalys där elevens kunskaper fastställs. Sedan skapar er studybuddy en studieplan för hur ni tillsammans ska arbeta mot de uppsatta målen. Under terminen stöttar, motiverar och hjälper er studybuddy till att förklara och lära ut delar som eleven har svårt med.

  • Hur långt är ett läxhjälpstillfälle i spanska?

   Vanligast är att man träffar sin studybuddy 2 gånger i veckan. Ett tillfälle är 120 minuter långt.

  Exempel på ämnen vi hjälper till med:

  Matematik:
  Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

  Fysik:
  Fysik 1, Fysik 2

  Kemi:
  Kemi 1, Kemi 2

  NO:
  NO-ämnen Grundskolan,

  Språk:
  Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

  Priser & upplägg

  Läxhjälp högstadiet | gymnasiet

  För bättre studieresultat
  • Alla ämnen
  • 90-120 min / studietillfälle
  • Löpande läxhjälp eller klippkort
  • Skriftlig uppföljning efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller online
  Pris:

  fr. 425 kr/timme

  Gör intressanmälan
  läxhjälp junior

  Läxhjälp junior (åk. 1-6)

  Studieglädje och pluggteknik i fokus
  • Alla ämnen
  • 90 min / studietillfälle
  • Träffa er Studybuddy veckovis
  • Skriftlig uppföljning till förälder efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller på bibliotek
  Pris:

  fr. 369 kr/timme

  Gör intressanmälan

  Här finns vi

  Studybuddy finns på fler orter i Sverige.

  Här finns Studybuddy

  Ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp i över 49 ämnen.

  Se populära ämnen

  Läxhjälp spanska – Högstadiet

  Det centrala innehållet för spanska i mellan och högstadiet består av samma sak. Men kraven för de tre områdena som tidigare nämnts, ökar i förhållande till årskursen du befinner dig i.

  laxhjalp-spanska

  Läxhjälp spanska – gymnasiet

  Moderna språk 1 och 2 i gymnasiet är likt innehållet för spanska som undervisas i grundskolan då de utgör grundkurser. Men de högre nivåerna, det vill säga moderna språk 3, 4 och 5 är de nivåerna vars innehåll är betydligt mer avancerat. Här kräver man att du tar med dina grundläggande kunskaper från föregående kurser och tillämpar dem i praktiken för att bland annat skriva och läsa längre och svårare texter.