Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp i Nacka

Få högre betyg och studieglädje

Studybuddy erbjuder inspirerande och individanpassad läxhjälp i Nacka. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Saltsjöbaden, Ektorp, Sickla och Storängen.

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

Gör intressanmälan
reco-studybuddy
Läxhjälp & studiecoachning

Störst i Sverige
på läxhjälp

 • Högre betyg och ökad studiemotivation
 • För alla åldrar och skolämnen

Läxhjälp Nacka | Studybuddy

Vi är sedan många år tillbaka väletablerade i Nacka kommun, och är stora i hela Stockholm. Dessutom är faktiskt några av våra bästa studybuddies härifrån. Vi på Studybuddy erbjuder läxhjälp och studiecoachning som ökar självkänslan och förbättrar studieresultaten. Vi hjälper barn och ungdomar från lågstadiet till gymnasiet, från betyg A till F. Alla vår studybuddies kommer från Sveriges främsta universitet och gymnasieskolor, såsom KTH, Handelshögskolan och Östra Real.

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Läxhjälp i Nacka i alla ämnen och åldrar

  • Störst i Sverige på läxhjälp och 94% kundnöjdhet
  • Privat studiecoach från ledande universitet eller gymnasium
  • Höj betygen med läxhjälp!

  I Nacka har vi många duktiga och pedagogiska läxhjälpare som själva studerar vid högskolor som Handelshögskolan och KTH. För yngre elever i vår Junior-tjänst kan man även få läxhjälp från motiverade gymnasieelever som då studerar vid Nacka gymnasium, Östra Real eller Viktor Rydberg. Vi erbjuder helt enkelt privatlärare som har nära i ålder samt färska ämneskunskaper, vilket gör studietillfällena lika utvecklande som roliga. De kan träffas i ert hem, online eller på en bra plats i centrala Stockholm. Det som alla våra studybuddies har gemensamt är att de är motiverade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut.

  Få en akademisk förebild genom att anlita en studybuddy!

  Våra läxhjälpare i Nacka

  Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, ADHD och andra utmaningar som skoltrötthet. Oavsett var du påbörjar din studieresa kan Studybuddy hjälpa dig att utvecklas och nå dina mål!

  Kom igång med personlig och målinriktad läxhjälp i Nacka

  För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i Nacka eller på Värmdö.

  Vad kostar läxhjälp i Nacka?

  Pris för läxhjälp i Nacka börjar från 365 kr i timmen, beroende på elevens ålder och hur mycket läxhjälp ni behöver. Det går även bra att dela upp läxhjälpen mellan syskon, vilket ger ett mer förmånligt pris. Du kan läsa mer om våra priser för läxhjälp här.

  Vanliga frågor om Läxhjälp i Nacka

  Nacka

  • Höjer man betygen med läxhjälp?
  • Vilken ålder kan man ha för att få läxhjälp?
  • Pris för läxhjälp i Nacka?
  • Varför ska man ha läxhjälp i Nacka?

   Studybuddy är störst i Sverige på läxhjälp och ger alla kunder en nöjdhetsgaranti. Det innebär att du har möjlighet att byta studybuddy, upplägg eller avsluta tjänsten efter det första tillfället. Varje studybuddy är dessutom en toppstudent från ett ledande universitet eller gymnasieskola, och har både information samt studieteknik färskt i minnet.

  Exempel på ämnen vi hjälper till med:

  Matematik:
  Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

  Fysik:
  Fysik 1, Fysik 2

  Kemi:
  Kemi 1, Kemi 2

  NO:
  NO-ämnen Grundskolan,

  Språk:
  Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

  Priser & upplägg

  Läxhjälp högstadiet | gymnasiet

  För bättre studieresultat
  • Alla ämnen
  • 90-120 min / studietillfälle
  • Löpande läxhjälp eller klippkort
  • Skriftlig uppföljning efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller online
  Pris:

  fr. 425 kr/timme

  Gör intressanmälan
  läxhjälp junior

  Läxhjälp junior (åk. 1-6)

  Studieglädje och pluggteknik i fokus
  • Alla ämnen
  • 90 min / studietillfälle
  • Träffa er Studybuddy veckovis
  • Skriftlig uppföljning till förälder efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller på bibliotek
  Pris:

  fr. 369 kr/timme

  Gör intressanmälan

  Här finns vi

  Studybuddy finns på fler orter i Sverige.

  Här finns Studybuddy

  Ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp i över 49 ämnen.

  Se populära ämnen

  Vi hjälper dig uppnå dina mål

  Studybuddy har verkat inom läxhjälp och utbildning sedan 2004. Med våra erfarenheter har vi ett tydligt recept som ger resultat. Hos oss är du välkommen oavsett dina förutsättningar. Det kan handla om att klara ett E, eller att höja ett C till ett A. Under de sista åren på högstadiet samt gymnasiet brukar betygen få extra fokus, eftersom de i sin tur avgör var eleven kan fortsätta sina studier. Att sätta tydliga mål tidigt tillsammans med en studybuddy brukar ge bäst resultat, därför rekommenderar vi att påbörja kontinuerlig läxhjälp minst ett år innan sista terminen. Slipp oroa er för meritvärden och slutbetyg när ni har en engagerad studybuddy som hjälper till!

  Kom igång nu genom att kontakta oss, eller skicka in en intresseanmälan.

   

  laxhjalp-stockholm

  Våra läxhjälpare är specialiserade på olika ämnen. En del är väldigt duktiga på språk medan andra främst hjälper till med matematik och naturvetenskap. I många fall kan er studybuddy hjälpa till inom flera ämnen. Det är desto vanligare på mellan- och högstadienivå att våra kunder efterfrågar allmän läxhjälp. Syftet med allmän läxhjälp är delvis att stärka eleven i samtliga ämnen, men även att implementera en fungerande studieteknik som skapar en stabil akademisk grund inför gymnasiet.  

  Vilken läxhjälp passar er?

  Studybuddy erbjuder läxhjälp till barn och ungdomar i alla åldrar. Vanligast är att man tar hjälp under högstadiet och gymnasiet. För yngre elever har vi tjänsten Studybuddy Junior