Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Läxhjälp i Malmö

laxhjalp-malmo

Få högre betyg och studieglädje

Studybuddy erbjuder inspirerande och individanpassad läxhjälp i Malmö. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Nöjdhetsgaranti

Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Så funkar Studybuddy

icon box image

1. Första kontakt & rådgivning

Gör en intresseanmälan och våra experter kontaktar dig inom 24h.

icon box image

2. Handplockad studybuddy

Personlig matchning av studybuddy – vi löser allt det praktiska!

icon box image

3. Kom igång

Träffa din studybuddy och kom igång med läxhjälpen.

Gör intressanmälan
reco-studybuddy
Läxhjälp & studiecoachning

Störst i Sverige
på läxhjälp

 • Högre betyg och ökad studiemotivation
 • För alla åldrar och skolämnen

Läxhjälp Malmö | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit inspirerande och individanpassad läxhjälp sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vi erbjuder privat läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation. Vi erbjuder vår läxhjälp i Malmö och Lund och arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Intresseanmälan

  Få förslag på studieupplägg och pris. Du förbinder dig inte till något, din intresseanmälan är 100% kostnadsfri.

  Kunder tycker till om Studybuddy

  Läxhjälp i Malmö i alla ämnen och åldrar

  • Störst i Sverige på läxhjälp och 94% kundnöjdhet
  • Bättre betyg och mer studieglädje
  • Höj betygen med läxhjälp!

  Vi har många studybuddies som jobbar med läxhjälp i Malmö eller Lund och studerar på bland annat Malmö högskola, Lunds Universitet och Lunds Tekniska högskola. De kan träffas i ert hem eller på en bra plats i centrala Lund eller Malmö. Alla våra studybuddies har gemensamt att de är engagerade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut.

  Våra läxhjälpare i Malmö

  För elever i grundskolan erbjuder vi även läxhjälp med studybuddies som själva studerar vid gymnasiet. De läser på gymnasieskolor så som ProCivitas gymnasium, Borgarskolan och Petriskolan. Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

  Kom igång med trygg och personlig läxhjälp i Malmö

  För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i Malmö eller Lund.

  Vad kostar läxhjälp i Malmö?

  Pris för läxhjälp i Malmö börjar från 365 kr i timmen, beroende på elevens ålder och hur mycket läxhjälp ni behöver. Priset varierar också beroende på var i Malmö ni bor eller om ni vill ha läxhjälp i hemmet eller online. Du kan läsa mer om våra priser för läxhjälp här.

  Vanliga frågor om Läxhjälp i Malmö

  Malmö

  • Vad kostar läxhjälp i Malmö?

   Priset för läxhjälp varierar, vår billigaste tjänst börjar från 345 kr/h. Vi har heller inte några dolda avgifter eller kostnader för rekrytering av studybuddies.

   Du är varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning kring vår läxhjälp i Malmö.

  • Inom vilka ämnen kan ni erbjuda läxhjälp?

   Vi hjälper till inom alla ämnen. Vi har studybuddies som hjälper till med bland annat SO, språk och naturvetenskap. Men det vanligast är dock att eleverna i Malmö vill ha läxhjälp med matematik.

  • Kan man få läxhjälp i hela Malmö?

   Ja faktiskt, vi har privatlärare i hela Malmö och även Lund.

  Exempel på ämnen vi hjälper till med:

  Matematik:
  Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

  Fysik:
  Fysik 1, Fysik 2

  Kemi:
  Kemi 1, Kemi 2

  NO:
  NO-ämnen Grundskolan,

  Språk:
  Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

  Priser & upplägg

  Läxhjälp högstadiet | gymnasiet

  För bättre studieresultat
  • Alla ämnen
  • 90-120 min / studietillfälle
  • Löpande läxhjälp eller klippkort
  • Skriftlig uppföljning efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller online
  Pris:

  fr. 425 kr/timme

  Gör intressanmälan
  läxhjälp junior

  Läxhjälp junior (åk. 1-6)

  Studieglädje och pluggteknik i fokus
  • Alla ämnen
  • 90 min / studietillfälle
  • Träffa er Studybuddy veckovis
  • Skriftlig uppföljning till förälder efter varje tillfälle
  • Träffas i hemmet eller på bibliotek
  Pris:

  fr. 369 kr/timme

  Gör intressanmälan

  Här finns vi

  Studybuddy finns på fler orter i Sverige.

  Här finns Studybuddy

  Ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp i över 49 ämnen.

  Se populära ämnen

  Vilken skola drömmer du om?

  Vi har sedan 2004 hjälp elever i olika åldrar att höja sina betyg, få upp motivationen och lyckas med sina mål. I bland vänder sig familjer till oss för att hjälpa deras barn och ungdomar att höja slutbetygen i högstadiet, eller meritvärdet på gymnasiet. Dessa betyg får sedan avgörande effekt inför framtida studier och i sin tur yrkeslivet. Så, vilken skola drömmer du om? Det kanske finns ett gymnasium i Malmö som lockar särskilt mycket? Eller så vill du ta dig till Lunds universitet och studera till jurist? Oavsett var du börjar idag, så hjälper vi er efter era unika behov och förutsättningar.

  mattehjalp-malmo

  Våra läxhjälpare är specialiserade på olika ämnen. En del är väldigt duktiga på språk medan andra främst hjälper till med matematik och naturvetenskap. I många fall kan er studybuddy hjälpa till inom flera ämnen. Det är desto vanligare på mellan- och högstadienivå att våra kunder efterfrågar allmän läxhjälp. Syftet med allmän läxhjälp är delvis att stärka eleven i samtliga ämnen, men även att implementera en fungerande studieteknik som skapar en stabil akademisk grund inför gymnasiet.  

  Vilken läxhjälp passar er?

  Studybuddy erbjuder läxhjälp till barn och ungdomar i alla åldrar. Vanligast är att man tar hjälp under högstadiet och gymnasiet. För yngre elever har vi tjänsten Studybuddy Junior