Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Vi öppnar upp personlig onlineundervisning för alla kunder

Vi öppnar upp personlig onlineundervisning för alla kunder
09/06/2022 anders

Vi bevakar händelserna kring spridning av coronaviruset och kommer alltid sätta våra kunder och anställdas hälsa i första rum. Folkhälsomyndigheten uppmanar alla med symptom på luftvägsinfektion att avstå̊ från sociala kontakter för att inte smitta andra. Det gäller även lindriga symptom.

Vi har därför tagit fram en onlinetjänst som tillsvidare kan användas istället för fysiska studieträffar. Denna tjänst kommer finnas tillgänglig för alla, även nya kunder. Vi uppmanar alla kunder och anställda att använda detta alternativ tillsvidare om ni visar minsta symptom eller känner er allmänt oroliga.

Världen befinner sig i en märklig situation som ingen av oss är vana att hantera. Så låt oss hjälpa varandra ute i samhället genom att visa extra omtanke och tålamod.

Befintlig kund

Är du befintlig kund och saknar info om hur du kommer igång med onlineundervisningen? Kontakta kundtjänst: info@studybuddy.se.

Ny kund

Vi har även öppnat upp vår onlinetjänst för nya kunder. Det enda du behöver göra är att fylla i en intresseanmälan så kommer någon av våra client managers kontakta dig med mer info.


Nyttiga länkar

Vården.se
Kontakta vid behov vården.se för sjukvårdsrådgivning och vägledning i vården. Läs mer på www.varden.se

113 13
Om du har allmänna frågor om det nya coronaviruset (covid-19), ring det nationella informationsnumret 113 13

Folkhälsomyndigheten
För aktuell information och rekommendationer, se www.folkhalsomyndigheten.se.