Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Tjäna pengar till klassresa – topplista!

Tjäna pengar till klassresa – topplista!
25/11/2022 Olivia Karsten
finsmakarna

Att åka på en rolig klassresa som en fin avslutning är något de flesta klasser gör. Idag är det väldigt enkelt och lätt att administrera en försäljning och man kan ganska snabbt nå 15.000-20.000kr i vinst vilket man kommer långt med. Om hela klassen är med och engagerar sig går det fort att nå ert mål. Här ger vi tips på tre olika leverantörer ni kan använda er utav:

finsmakarna

Sälj ekologiska delikatesser – Finsmakarna.se erbjuder flera olika lättsålda delikatesser såsom olivolja, kaffe, te, choklad etc där det också finns ett stort utbud av ekologiska produkter. Är det viktigt att ha lättsålda produkter som även är rättvisemärkta, är Finsmakarna rätt för er.

 

 

fikakassen

 

Sälj kaffe – Fikakassan.se har ett brett utbud av kaffe från Peru, Honduras, Brasilien, och Kenya, som går hem hos både grannar och bekanta. Här finns också ekologiska sorter och kaffet levereras i fina Fikakassar som ni kan leverera direkt till dörren.

 

 

 

chokladkassen

 

Sälj choklad – Chokladkassen.se erbjuder exklusiv choklad och lakrits från Sverige och Belgien. Dessa levereras i fina miljövänliga papperskassar och då choklad och kaffe har många bra synergier, är det många som väljer att sälja både choklad från Chokladkassen och kaffe från Fikakassan samtidigt. Vill ni köra igång en försäljning, boka här ett startpaket för att sälja choklad till klassen.

 

 

 

Med ett enkelt upplägg är det lätt att komma igång:

  1. Skaffa ett säljpaket på respektive hemsida och utse en myndig kontaktperson
  2. Ta beställningar från kunder
  3. Beställ varorna från leverantören, leverera dem till kunden, och få betalt
  4. Ni behåller mellanskillnaden direkt

 

fikakassen finsmakarna

 

Ni tjänar mellan 60-100kr beroende på vilken produkt ni säljer. Vad gruppens mål än är med kassan kan ovan tre olika alternativ hjälpa er nå dit!