Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Tjäna pengar till klasskassan på ett kul och beprövat sätt med DelikatessKungen

Tjäna pengar till klasskassan på ett kul och beprövat sätt med DelikatessKungen
25/11/2022 Olivia Karsten
Studiemat

Det finns många anledningar till att tjäna ihop pengar till klassen, föreningen, eller laget- med en välfylld kassa kan man anordna fester, resor, tävlingar, eller andra evenemang. Att göra saker tillsammans som grupp stärker gemenskapen, inte minst att jobba ihop pengar till klasskassan! 

DelikatessKungen erbjuder ett kul, lärorikt och beprövat sätt för klasser, ungdomslag och liknande att tillsammans tjäna ihop pengar genom att sälja salami, ost och praliner, med mera. 

Upplägget är enkelt: 

1.   Utse en kontaktperson och beställ det kostnadsfria säljpaketet 

2.   Ta beställningar från kunder  

3.   Skicka ordern till DelikatessKungen efter säljperiodens slut 

4.   Leverera varorna och få betalt direkt av kunden 

Ju fler varor gruppen säljer, desto högre förtjänst per produkt får ni! Dessutom får ni bonusar beroende på hur många varor ni säljer, vid 300 sålda produkter får hela gruppen 1000kr extra. Säljpaket och information är gratis, så upplägget involverar inget utlägg från gruppen som säljer och är ekonomiskt riskfritt! 

DelikatessKungens varor säljs inte i några butiker och är perfekta att sälja till grannskapet eller bekanta. 

25,000 klasser, ungdomslag, och föreningar har tjänat pengar till kassan med hjälp av DelikatessKungen, och förra året gav den genomsnittliga försäljningen 14,500kr per grupp! 

Med engagemang och samarbete kan man nå långt med en eller flera försäljningar. Om ni är 30 personer som ska tjäna pengar till laget och ni i snitt säljer 10 produkter var gör ni en förtjänst på över 20,000kr! 

 Ett fotbollslag på 19 personer i skånska Veberöd tjänade ihop 35,000kr, och Gällivare Sportklubb tjänade ihop över 37,000kr. En grupp tjänade in cirka 14,000kr fyra år i rad. 

“Det blir lättare och lättare för varje år,” konstaterar fotbollslaget P97 i Håbo FF, som under 3 försäljningar tjänat in nästan 69,000kr. 

I stort sett alla kunder har svarat att de kan tänka sig att arbeta med DelikatessKungen flera gånger, och många uttrycker tillfredställelse med service, produkter, och förtjänsten. Kunderna uppskattar också den tydliga informationen och säljmaterialet som finns tillgängligt.  

Oavsett vad ert mål är med försäljningen kan DelikatessKungen hjälpa er nå dit. Och har ni tänkt åka på klassresa så är ett tips att läsa en reseblogg innan ni åker iväg. Lycka till!