Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Studybuddy erbjuder över 1500 studenter extrajobb under 2015!

Studybuddy erbjuder över 1500 studenter extrajobb under 2015!
09/06/2022 anders
bast-laxhjalp-goteborg

Snart är julen här och vi börjar se ett slut på terminen även på Studybuddy. Under hösten har Studybuddy upplevt en kraftig ökning av antalet elever som är i behov av läxhjälp. Något som vi självklart tycker är jättekul!

Att få läxhjälp av en Studybuddy har under de senaste åren blivit en vanlig företeelse. Under hösten har vi fått positiv feedback från våra kunder som vittnar om de positiva resultat som läxhjälpen från Studybuddy lett till. Hela 97 % av våra kunder rekommenderar oss till andra, vilket är ett tydligt bevis på att våra tjänster fungerar och gör skillnad. Med våra Studybuddies ökar motivationen och studieresultaten för deras barn – samtidigt som läxorna blir roliga!

Den fortsatta tillväxten i efterfrågan på läxhjälp innebär att Studybuddy kan erbjuda över 1500 universitetsstudenter ett extrajobb under nästa år. Alla som pluggat på universitet minns nog hur svårt det var att hitta ett meriterade extrajobb. Det är kul att kunna erbjuda studenter ett extrajobb som både ger ett tillskott i plånboken och som gör att studenten får använda sina ämneskunskaper. Jag kan absolut säga att Studybuddy erbjuder det perfekta extrajobbet!