Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Sara Bogren – en förebild

Sara Bogren – en förebild
09/06/2022 anders

Att jobba som Studybuddy handlar inte endast om att hjälpa elever med läxor utan det handlar också om att vara en förebild och att göra skillnad. Varje människa behöver en någon att se upp till eller en inspirationskälla och det är inte alltid det kan vara mamma, pappa eller läraren.

Jag vet själv att de som har varit och är mina förebilder är de personer som jag på någon nivå kunnat relatera till samt att de någon gång har befunnit sig i samma situation som mig. Det är viktigt att hjälpa eleverna förstå att misstag är någonting vi alla gör, att det är mänskligt att fela. Fallet är ofta så att barn och ungdomar endast behöver en liten push eller enskild uppmärksamhet för att våga fråga och i sin tur kunna öka självförtroendet.

Vi finns helt enkelt där när skolan och omgivningen inte riktigt räcker till och därför är jobbet som Studybuddy ett oerhört viktigt uppdrag som är givande för eleven men även för dig. Den magkänslan som infinner sig efter att man har hjälp en elev att utvecklas både som person och i ämnet är oslagbar!

Sara Bogren, Studybuddy sedan 2014