Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Sälj pasta- tjäna pengar till klasskassan 

Sälj pasta- tjäna pengar till klasskassan 
13/12/2022 Olivia Karsten
pasta-point-studybuddy

Ny utrustning till laget? En resa med skolklassen? Spara ihop till studentskiva och flak?

Med en välfylld kassa öppnas en hel värld av nya möjligheter för klassen, laget, eller föreningen. Det finns många sätt att samla in pengar, men att genomföra en försäljning tillsammans kanske det bästa. Det är både kul, lärorikt och stärker gemenskapen i gruppen!

Pasta Point erbjuder en unik möjlighet att sälja pasta av hög kvalité för att tjäna pengar till den gemensamma kassan. Det finns ett utbud med 10 olika produkter, inklusive fullkornspasta av durumvete och glutenfria alternativ gjorda på mjöl av ärtor och linser.

Allt ni behöver göra är:

  1. Utse en kontaktperson och beställa ett infopaket
  2. Ta beställningar från kunder
  3. Beställa varorna av Pasta Point, leverera dem till kunderna och ta betalt på plats!

För varje produkt ni säljer tjänar gruppen 24kr, och säljer ni 200 produkter eller mer slipper ni dessutom betala frakt, som annars är 150kr. Använd räknaren på Pasta Points hemsida för att räkna ut hur mycket ni behöver sälja för att nå ert mål. På hemsidan finns även bra tips och information för att hjälpa er med försäljningen.

Pasta Points produkter är varierade och uppskattade, och passar utmärkt till många olika pastarätter. Både skolklasser och ungdomslag har haft stor framgång med försäljningen och är nöjda med Pasta Point.

“Flera jag har haft kontakt med är nöjda med pastan och gillade smaken. Min son älskar pasta så vårt lager är tyvärr snart slut,” säger en klassförälder i Taberg efter en lyckad försäljning.

Oavsett vad ert mål är med klasskassan kan Pasta Point hjälpa er nå dit!