Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Sälj ljus- tjäna pengar till klasskassan! Alltid 50% förtjänst 

Sälj ljus- tjäna pengar till klasskassan! Alltid 50% förtjänst 
23/12/2022 Olivia Karsten
Klasskassa-Studybuddy

Det är alltid bra att ha en välfylld klasskassa, oavsett om det är en klassresa, disko, eller studentskiva och flak det ska räcka till. När det kommer till att tjäna pengar till klassen, laget, eller föreningen finns det många alternativ, men inget slår försäljning. Det är både givande och effektivt, och kan stärka gemenskapen i gruppen. 

Kirrat och Klart erbjuder ett utmärkt sätt att bedriva försäljning tillsammans, och tjäna pengar till gruppen genom att sälja fina ljus av hög kvalité! Deras breda sortiment inkluderar flera sorters herrgårdsljus, kronljus och doftljus. Ljusen är lättsålda och har stor efterfrågan över hela året. 

Det är lätt att komma igång: 

1.  Utse en kontaktperson, registrera gruppen, och beställ säljkataloger 

2.  Ta beställninger på ljus genom att dela er webbshop och visa upp katalogerna 

3.  Skicka in en slutbeställning, leverera ljusen till kunderna och ta betalt på plats! 

För dem som föredrar en snabbare säljprocess finns även möjlighet att sälja direkt med ljus i handen. 

Er förtjänst i gruppen är alltid 50% av försäljningspriset, högst andel på marknaden! Produkterna säljs för 120-150kr, så er förtjänst i gruppen är 60-75kr per produkt. Använd räknaren på Kirrat och Klarts hemsida för att få reda på hur mycket ni behöver sälja för att nå ert mål med försäljningen! 

I stort sett alla kunder uppger att de är nöjda med Kirrat och Klart. Ett gymnastiklag i Broby tjänade 15,000kr med Kirrat och Klart. 

“Det gick så bra att sälja ljusen! Vi hade ett säljmål på 10 förpackningar per säljare, och det lyckades vi klara med råge, vi gjorde en vinst på ca 10.000 kr!” sade en kontaktperson för ett handbollslag i Kramfors efter en lyckad försäljning med Kirrat och Klart. 

Oavsett vad ert mål är med försäljningen kan Kirrat och Klart hjälpa er nå dit!

 

Vill ni tjäna pengar på ännu fler sätt? Då kan ni köpa och sälja saker också från andra varumärken. Ni kan till exempel köpa delikatesser online, köpa dryck online eller köpa te online.