Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Pengar till klassen? Sälj varor från RAVELLI- “Alla ska med” 

Pengar till klassen? Sälj varor från RAVELLI- “Alla ska med” 
05/01/2023 Olivia Karsten
Ravelli-tjäna-pengar

Med en välfylld kassa öppnas nya möjligheter för klassen, föreningen, eller laget.

Vare sig ni planerar en klassresa eller ska spara ihop till en oförglömlig student är det alltid roligt och givande att tjäna pengar tillsammans som grupp. Genom att starta en försäljning kan ni både tjäna mycket pengar på ett effektivt sätt och stärka gemenskapen och ger alla samma möjlighet att vara med.

Med RAVELLI har ni en unik chans att tjäna pengar till klassen, laget, eller föreningen genom att sälja ett brett sortiment av kläder och andra artiklar av hög kvalité. Bakom det idrottsfrämjande företaget står familjen Ravelli, med djupa rötter inom sport och inte minst fotboll.  

Upplägget är enkelt, så det går snabbt att komma igång: 

  1. Utse en kontaktperson och registrera gruppen. 
  2. Ta beställningar av kunder via katalog eller webbshop. 
  3. Beställ varorna, leverera dem till kunden eller låt kunden själv lägga beställningar via din webbshop med direktleverans och betalning av kunden. RAVELLI sköter allt och ni får pengarna per automatik. 

När ni börjar får ni ett infopaket, som dessutom inkluderar ett varuprov. Det finns även massor med bra säljtips på RAVELLI-hemsidan.  

Varorna håller en hög kvalitet som uppskattas av kunderna, och går utmärkt att sälja i grannskapet eller till bekanta. För varje såld vara får ni upp till 68kr i förtjänst. 

Massor med lag, föreningar och skolklasser har tjänat pengar med hjälp av RAVELLI. Villa Lidköping BK har sålt i sex år, och tjänat in över 600,000kr. Efter framgångsrika försäljningar i två år fick Slätta SK till och med besök av Bröderna Ravelli! 

Oavsett vad ert mål är med försäljningen kan RAVELLI hjälpa er nå dit, så sätt igång redan idag! Se mer på deras hemsida.

 

Ravelli-tjäna-pengar