Mattehjälp från Studybuddy

Vi har väldigt många duktiga profiler inom matematik som erbjuder mattehjälp. Gemensamt för alla är att de har genomgått ämnesbaserade kunskapstest, lämnat in ett felfritt belastningsregister och blivit personligt intervjuade.

Sök fram den matematikprofil som skulle passa just er bäst i listan nedan och kom igång med mattehjälpen idag!

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Flexibel läxhjälp i matematik - som höjer dina betyg

Vi lever efter övertygelsen att alla kan lära, även om förutsättningarna skiftar. Därför möter vi varje familj och elev just där de befinner sig och skapar tillsammans tydliga mål för mattehjälpen och läxhjälpen, samt en arbetsstruktur för att nå dit. Med oss på resan mot förbättrade resultat och högre betyg har vi fyra begrepp som vi vet är avgörande för hur väl vi lyckas; motivation, inspiration, studieglädje och självförtroende.

Vi ser att denna helhetssyn på eleven, där mätbara mål och mjuka värden är lika centrala och tillsammans bildar bästa plattformen för att frigöra varje elevs fulla potential.

Varje elev och familj har unika behov; mattehjälpen ska fungera både praktiskt samt skapa bästa förutsättningar för att nå elevens mål. I samtal med familjen får vi en bild av läget och föreslår därefter en lämplig studybuddy.

Se studybuddies för matematik

Studibuddies inom mattehjälp:

 • Laura

  Strukturerad och stöttande KTH-student!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Strukturerad

  Stöttande


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 7 ämnen till.

  Laura är en strukturerad och stöttande studybuddy som studerar till civilingenjör med (...)


  Läs mer
 • Jonas

  Ämnesstark naturvetare från KTH!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Lugn

  Strukturerad

  Stöttande


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 17 ämnen till.

  Jonas studerar just nu på KTH där han läser till civilingenjör med inriktning datateknik. Som (...)


  Läs mer
 • Viktor

  Social och motiverande KTH-student!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Motiverande

  Social


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 9 ämnen till.

  Viktor är en social och motiverande kille från KTH som studerar till civilingenjör inom (...)


  Läs mer
 • Emma

  Strukturerad och motiverande ekonomstudent!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Strukturerad

  Motiverande


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 18 ämnen till.

  Emma är en strukturerad och motiverande Studybuddy som läser ekonomprogrammet på distans vid (...)


  Läs mer
 • Sandra

  Lugn och strukturerad Civilingenjör på KTH!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Lugn

  Strukturerad


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 10 ämnen till.

  Sandra är en en lugn och strukturerad tjej som läser Civilingenjör med inriktning medieteknik (...)


  Läs mer
 • Conrad

  Social och strukturerad matematikstudent från Stockholms Universitet


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Strukturerad

  Social


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 8 ämnen till.

  Conrad är en social och strukturerad kille som läser tredje terminen på ett kandidatprogram (...)


  Läs mer
 • Ines

  Social och strukturerad journaliststudent!


  Inom 1 km

  Personlig läxhjälp

  Strukturerad

  Social


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 21 ämnen till.

  Ines är en social och strukturerad tjej som tidigare läst Naturvetenskapsprogrammet på Södra (...)


  Läs mer
 • Max

  Social och motiverande matematik- och datavetenskapsstudent på Stockholms universitet! !


  Inom 2 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Motiverande

  Social


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 5 ämnen till.

  Jag heter Max och läser ett kandidatprogram i matematik och datavetenskap på Stockholms (...)


  Läs mer
 • Aron

  Lugn och strukturerad natur/sam-student!


  Inom 1 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Lugn

  Strukturerad


  Matchar 6 av dina valda ämnen, samt undervisar i 15 ämnen till.

  Aron är en lugn och strukturerad studybuddy som gick ut en naturvetenskaplig linje med högsta (...)


  Läs mer

Så hittar du din Studybuddy

Våra kunder berättar om vår mattehjälp

Personlig matematikhjälp för dig i grundskolan och gymnasiet

Hos Studybuddy erbjuder vi mattehjälp från grundskola upp till gymnasiet men med stort fokus på elever i låg- och mellanstadiet. Vi anställer studybuddies från såväl gymnasiet som universitetet och har därför den unika möjligheten att ha många duktiga anställda som brinner för att lära ut matematik i alla åldrar, även de yngre eleverna.

Våra juniortjänster riktar sig främst mot våra yngre elever i låg- och mellanstadiet och utförs främst av våra studybuddies som själva studerar på gymnasiet, vilket vi har sett fungerar allra bäst. För juniortjänsterna är lektionerna kortare, lekfullare och med en mängd inslag av studiemotivation för att bygga upp en studieglädje för framtiden. Alla våra studybuddies är unika och från olika bakgrund men förenas i sina stabila och trygga personligheter med ett genuint intresse för mattehjälp.

Få hjälp med matten - oavsett svårighetsgrad

Hos Studybuddy kan du få mattehjälp på alla nivåer inom ämnet, vilket innebär att du kan få hjälp inom det område och på den nivå som du önskar. Under undervisningens gång läggs fokus alltid på studieglädje och motivation - för att lägga en bra grund för framtida studier och skapa ett intresse för matematiken! Studybuddy erbjuder mattehjälp från såväl grunderna inom de fyra räknesätten och enklare problemlösning som matematisk analys och diskret matematik.

 • Sannolikhetsteori och statistik
 • Aritmetik
 • Geometri
 • Algebra
 • Matematisk analys
 • Diskret matematik

Mattehjälp kan ges på följande orter

Hos Studybuddy erbjuder vi såväl fysisk som digital undervisning. Fysisk mattehjälp erbjuds i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Västerås medan läxhjälp online går att nyttja var du än befinner dig - både i Sverige och utomlands.

Prisvärd mattehjälp på dina villkor

Studybuddys mest prisvärda alternativ för mattehjälp är både flexibelt och lyhört samt har enbart 30 dagars uppsägningstid. Du får då undervisning under 2 lektioner per vecka (1,5 timme per lektion) från 345 kr/timme. Du får tillgång till den digitala undervisningsplattformen med whiteboard, videosamtal samt digitala undervisningsverktyg. Våra studybuddies är vana vid onlineplattformen och har god kunskaper om hur fysisk undervisning efterliknas på bästa sätt.

Vi erbjuder även klippkort online för 390 kr/timme, vilket gör att du kan nyttja tjänsten när det passar dig under klippkortets giltighetstid. Önskar ni istället fysisk mattehjälp erbjuder vi även en mängd olika upplägg för att kunna matcha just dina individuella behov!

Se våra priser för läxhjälp

Effektiv läxhjälp i matte med glädjen i fokus

För våra yngre elever i låg- och mellanstadiet är det såklart viktigt med ämneskunskaper men mycket fokus läggs på att öka lusten att lära och öka studieglädjen. Extra stor vikt läggs vid matchning av Studybuddy och elev då det personliga utbytet är centralt för mattehjälp i så pass ung ålder. När motivation och engagemang finns som grund hos eleven är steget inte långt till att även betygen följer samma positiva trend!

Vanliga frågor och svar

Vad är egentligen mattehjälp? Här har vi sammanställt några av de vanligaste frågorna vi får, och deras svar. Om du undrar något mer, hör gärna av dig till oss!

Ett fysiskt undervisningstillfälle är som standard 2 timmar långt. Går eleven i låg- eller mellanstadiet erbjuder vi juniortjänster med mattehjälp under 1,5 timme. För digital undervisning erbjuder vi undervisning under 1,5 timmar eller 2 timmar per tillfälle, oavsett årskurs. Självklart går det bra att ha längre undervisningstillfällen om så önskas! Det går bra att arbeta med samma ämne under hela lektionen eller dela upp undervisningen på flera områden.
Självklart går det bra att ha undervisning under sommaren! Vi erbjuder såväl kontinuerlig mattehjälp (1 eller 2 tillfällen per vecka) samt mer intensiv mattehjälp för dig som exempelvis har prövning eller tenta i augusti. Det går dessutom bra att kombinera såväl fysisk som digital undervisning under sommaren så att du kan ta hjälpen där du önskar.
Våra erfarna läxhjälpare kan det mesta. Vi utgår ifrån elevens egna material och anpassar oss därefter, och jobbar gemensamt med kursmaterialet. Även saker som studieteknik och planering av plugg kan vi hjälpa till med. Hur ser dina studievanor ut idag, och hur kan de förbättras? Vi på Studybuddy jobbar både kort-och långsiktigt, så oavsett om det är panik-plugg inför nationella proven eller studieplanering för en hel termin har vi koll.
Man kan ta in läxhjälp av många olika skäl. Kanske handlar det just om studieplanering för din del. Kanske är det så att grunderna i matten du läser känns främmande och knepiga, och du behöver hjälp att repetera dem. Kanske är det en speciell metod som du fastnat på, och behöver att någon hjälper dig över det guppet. Mattehjälpen vi erbjuder ser olika ut för alla. Vi lägger oss på din nivå, hur den än ser ut. Vi har sett det mesta, så oavsett om du vill ha hjälp med att lägga grunderna riktigt ordentligt, eller om det bara handlar om lite detaljer, kan du vända dig till oss. Just matte kan vara ett svårt ämne att ta till sig, att riktigt känna att man förstår. Ibland behövs det bara att någon sitter med en, och förstår vad som är svårt och hur man kommer runt det. Kort sagt- du ska ha mattehjälp hos Studybuddy om du vill och känner att du behöver, oavsett hur små eller fånig dina anledningar känns.
Vi på Studybuddy är väldigt stolta över vår bredd- dels inom ämnen och kompetenser, dels vår geografiska bredd. Tack vare den har vi möjlighet att erbjuda läxhjälp i hela Stockholm. Om du bor väldigt långt bort, eller av någon anledning inte vill ha läxhjälp i hemmet, erbjuder vi även vår läxhjälp digitalt. Har du några frågor eller förundringar om läxhjälp online, ring eller maila oss gärna för mer info!