Läxhjälp i Stockholm

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp i Stockholm

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vi erbjuder privat läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation.

Många av våra studybuddies kommer från högskolor och universitet runt om i Stockholm, såsom Kungliga Tekniska högskolan, Handelshögskolan, Stockholms Universitet eller Karolinska Institutet. Vi har även studybuddyies från lärarhögskolan och andra relevanta utbildningar.

Då kunder där eleverna går i grundskolan även önskat hjälp från gymnasieelever, så anställer vi även gymnasister som alla måste ha fyllt 18 år då de börjar jobba hos oss. De läser då sista året på gymnasiet och går på t.ex. Viktor Rydbergs gymnasieskolor, Enskilda gymnasiet eller Norra Real.

Vi hjälper till både innanför tullarna för att alla elever ska ha möjlighet att ta hjälp av en studybuddy. Några av de platser vi finns på utanför stan är bland annat Bromma, Haninge, Sollentuna, Danderyd och Tullinge.

För att enkelt se vilken studybuddyprofil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni enkelt göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst.

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.