Läxhjälp i Stockholm | Studybuddy

Din studybuddy hjälper dig att lyckas i skolan. Alla ämnen och åldrar för högstadiet och gymnasium. Nöjdhetsgaranti.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp i Stockholm | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Stockholm är vår hemmaarena för läxhjälp, det var här vi grundades och det är här vi är störst. Vi erbjuder personlig läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats i Stockholm och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation.

  • Läxhjälp i Stockholm i alla ämnen och åldrar
  • Nöjdast kunder enligt Trustpilot
  • Bättre betyg och mer studieglädje

Många av våra studybuddies kommer från högskolor och universitet runt om i Stockholm, såsom Kungliga Tekniska högskolan, Handelshögskolan, Stockholms Universitet eller Karolinska Institutet. Vi har även studybuddies från lärarhögskolan och andra relevanta utbildningar. En stor del av dem specialiserade på matematik.

Då kunder där eleverna går i grundskolan även önskat hjälp från gymnasieelever, så anställer vi även gymnasister som jobbar med läxhjälp i Stockholm. De läser då sista året på gymnasiet och går på t.ex. Viktor Rydbergs gymnasieskolor, Enskilda gymnasiet eller Norra Real.

Vi erbjuder vår läxhjälp både innanför och utanför tullarna för att alla elever i Stockholm ska ha möjlighet att ta hjälp av en studybuddy. Några av de platser vi finns på utanför stan är bland annat Bromma, Täby, Sollentuna, Danderyd och Tullinge.

"Allt har varit från början till sista timmen. Vår studdybuddy har varit bäst och gett vår son trygghet i sitt lärande, nya lärstilar samt tro på sig själv."

/ Kund, Trustpilot

För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område i Stockholm kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp.

Kostnadsfri rådgivning

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.