Nyhet! Privat läxhjälp inför nationella provet
Läs mer

Läxhjälp i Stockholm | Studybuddy

Vi erbjuder läxhjälp i Stockholm som förbättrar både studieresultat och självkänsla. Alla ämnen och åldrar för högstadiet och gymnasium. För yngre elever har vi Studybuddy Junior, speciellt anpassad läxhjälp för barn på låg- och mellanstadiet. Oavsett om du vill ha kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp så har du alltid vår Nöjdhetsgaranti.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp i Stockholm | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Stockholm är vår hemmaarena för läxhjälp, det var här vi grundades och det är här vi är störst. Vi erbjuder personlig läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats i Stockholm och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation.

  • Läxhjälp i Stockholm i alla ämnen och åldrar
  • Nöjdast kunder enligt Trustpilot
  • Bättre betyg och mer studieglädje

Våra läxhjälpare i Stockholm

Många av våra studybuddies kommer från högskolor och universitet runt om i Stockholm, såsom Kungliga Tekniska högskolan, Handelshögskolan, Stockholms Universitet eller Karolinska Institutet. Vi har även studybuddies från lärarhögskolan och andra relevanta utbildningar. En stor del av dem specialiserade på matematik.

För eleverna i grundskolan erbjuder vi även läxhjälp med gymnasieelever. De läser på gymnasieskolor så som Viktor Rydbergs gymnasieskolor, Anna Whitlock eller Norra Real.

Vi erbjuder vår läxhjälp både innanför och utanför tullarna för att alla elever i Stockholm ska ha möjlighet att ta hjälp av en studybuddy. Några av de platser vi finns på utanför stan är bland annat Bromma, Täby, Sollentuna, Danderyd och Huddinge.

"Allt har varit från början till sista timmen. Vår studdybuddy har varit bäst och gett vår son trygghet i sitt lärande, nya lärstilar samt tro på sig själv."

/ Kund, Trustpilot

Kom igång med läxhjälp i Stockholm

För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område i Stockholm kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp.

Kostnadsfri rådgivning

Vanliga frågor om läxhjälp i Stockholm

”Kan man få läxhjälp i hela Stockholm?”
Ja faktiskt, vi har studybuddies i hela Stockholm.

”Inom vilka ämnen kan ni erbjuda läxhjälp?”
Vi hjälper till inom alla ämnen. Vi har studybuddies som hjälper till i programmering, franska och psykologi. Men det vanligast är dock att eleverna vill ha hjälp med matematik, eller språk, som svenska eller engelska.

”Vad kostar läxhjälp i Stockholm?”
Pris för läxhjälp varierar, vår billigaste tjänst kostar från 345 kr/h. Vi har heller inte några dolda avgifter eller kostnader för rekrytering av studybuddies.

”Vem använder läxhjälp i Stockholm?”
Det är en salig blandning på elever som använder läxhjälp i Stockholm. Vissa jagar A i alla ämnen och andra kämpar med att klara ett E. Vi har elever från lågstadiet och uppåt. De flesta av våra elever som får läxhjälp går dock på högstadiet eller gymnasiet.

Välja gymnasium i Stockholm

Enligt Studier.se är följande gymnasieskolor populärast i Stockholm:

  1. Viktor Rydbergs
  2. Kärrtorps Gymnasium
  3. Åva Gymnasium
  4. Thorildsplans Gymnasium

Exempel på ämnen vi hjälper till med i Stockholm:

Matematik:
Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

Fysik:
Fysik 1, Fysik 2

Kemi:
Kemi 1, Kemi 2

NO:
NO-ämnen Grundskolan,

Språk:
Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

Kostnadsfri rådgivning

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.