Nyhet! Privat läxhjälp inför nationella provet
Läs mer

Läxhjälp i Göteborg som ökar betyget & självkänslan

Studybuddy erbjuder inspirerande och individanpassad privat läxhjälp i Göteborg. Oavsett vilket ämne du har behov av att få hjälp med så har Studybuddy studiecoacher i Göteborg med rätt kompetens.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Lång erfarenhet av läxhjälp i Göteborg

Studybuddy har erbjudit inspirerande och individanpassad läxhjälp sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna läxhjälpsföretagen på marknaden. Vi erbjuder privat läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation.

Så hittar vi bästa läxhjälparna i Göteborg

Studybuddy anställer över tusen nya läxhjälpare varje år. I Göteborg anställer vi toppstudenter från universitet som Chalmers och Handelshögskolan. Men även från Göteborgs bästa gymnasieskolor. Vi är alltid noga med att matcha ihop elever med studybuddy efter akademiskt behov men även efter personlighet för. Det är viktigt att det blir en trivsam relation.

Trygg och personlig läxhjälp i Göteborg inom alla ämnen

Alla våra läxhjälpare är toppstudenter. De har även genomgått våra pedagogiska tester och Studybuddys interna utbildning. Vi kollar också belastningsregistret på samtliga läxhjälpare. Allt för att du som förälder och elev. ska känna er trygga med er läxhjälp.

Våra läxhjälpare är specialiserade på olika ämnen. En del är väldigt duktiga på språk medan andra främst hjälper till med matematik och naturvetenskap. I många fall kan er studybuddy även hjälpa till inom flera ämnen.

Studybuddy erbjuder läxhjälptill barn och ungdomar i alla åldrar. Vanligast är att man tar hjälp under högstadiet och gymnasiet. För yngre elever har vi tjänsten Studybuddy Junior.

Vad kostar läxhjälp i Göteborg?

Läxhjälpen kostar från 365 kr i timmen i Göteborg beroende på elevens ålder och hur mycket läxhjälp ni behöver. Priset varierar också beroende på var i Göteborg ni bor eller om ni vill ha läxhjälp i hemmet eller online. Du kan läsa mer om våra priser för läxhjälp här.

Jag är intresserad av läxhjälp i Göteborg - hur gör jag?

Här kan du själv bläddra runt läxhjälpare i Göteborg det går även bra ringa oss på 08-490 145 00 eller göra en intresseanmälan – så ringer någon av våra studieexperter upp er inom kort.

Välja gymnasium i Göteborg

Sajten Studier.se är följande gymnasieskolor de populärast i Göteborg:

  1. Kitas
  2. LM Engströms Gymnasium
  3. NTI Gymnasiet Johanneberg
  4. Göteborgs Högre Samskola
  5. SKF tekniska gymnasium

Behöver du läxhjälp i högstadiet för att komma in på dessa skolor så hjälper vi gärna till. Vi har studybuddies som är specialicerade på både grundskola och gymnasium.

Exempel på ämnen vi hjälper till med i Göteborg:

Matematik:
Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

Fysik:
Fysik 1, Fysik 2

Kemi:
Kemi 1, Kemi 2

NO:
NO-ämnen Grundskolan,

Språk:
Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

Kostnadsfri rådgivning

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.