Läxhjälp i Göteborg | Studybuddy

Vi arbetar i hela Göteborg med omnejd och erbjuder inspirerande och individanpassad studiehjälp och läxhjälp till elever i grundskolan och gymnasiet. Vår läxhjälp i Göteborg sker bland annat i Göteborgs stad med stadsdelarna Angered, Bergum, Torslanda, Björlanda, Tuve och Säve men även i hela Göteborgsområdet, inklusive kranskommunerna Ale, Härryda, Kungälv, Kungsbacka, Lerum, Öckerö, Partille och Mölndal.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp i Göteborg | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit läxhjälp sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vi erbjuder privat läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation. I Göteborg startade vår verksamhet år 2009 och vi har erbjudit läxhjälp i Göteborg sedan dess.

Våra studybuddies som jobbar med läxhjälp i Göteborg är studenter framför allt från högskolor och universitet såsom Chalmers Tekniska högskola eller Göteborgs Universitet. Gemensamt för samtliga är att de är inspirerande och motiverande förebilder som har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut.

Då kunder där eleverna går i grundskolan även önskat hjälp från gymnasieelever, så anställer vi även gymnasister som jobbar med läxhjälp i Göteborg. De läser då sista året på gymnasiet och går på skolor i Göteborg så som Donnergymnasiet, Sigrid Rudebecks gymnasium och Hvitfeldtska gymnasiet. Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

Vi arbetar i hela Göteborg med omnejd och erbjuder inspirerande och individanpassad läxhjälp och studiestöd till elever i alla grundskolan och gymnasiet. Vår undervisning och läxhjälp i Göteborg sker bland annat i Göteborgs stad med stadsdelarna Angered, Bergum, Torslanda, Björlanda, Tuve och Säve men även i hela Göteborgsområdet, inklusive kranskommunerna Ale, Härryda, Kungälv, Kungsbacka, Lerum, Öckerö, Partille och Mölndal.

För att enkelt se vilken studybuddyprofil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i centrala Göteborg eller i hemmet.

Kostnadsfri rådgivning

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.