Läxhjälp Online

Vi på Studybuddy kan numera erbjuda läxhjälp online. Ett utmärkt alternativ till fysisk läxhjälp och som är både flexibelt och pedagogiskt.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp Online

Vi på Studybuddy kan numera erbjuda läxhjälp online. Ett utmärkt alternativ till fysisk läxhjälp och som är både flexibelt och pedagogiskt. Studybuddy och elev träffas online, via vår onlineplattform som är särskilt utformad för just läxhjälp. Ljud, bild och digitalt anteckningsblock för att imitera fysisk hjälp. Det finns också möjlighet att spela in lektionen i så eleven kan repetera den i efterhand. Alla anteckningar sparas. Och du som förälder får en studierapport efter varje lektion.

Läxhjälp online öppnar också upp för elever som inte bor i någon storstad och tidigare haft problem med att hitta någon studybuddy. Det gör också att vi lättare kan matcha elever med studybuddies med unik specialkunskap – med läxhjälp online kan vi matcha studenten i Luleå med specialisten i Lund!

Samtliga studybuddies är toppstudenter på universitet eller från ledande gymnasieskolor. För läxhjälp och studiecoachning i gymnasiet används normalt en studybuddy från KTH, Handelshögskolan, eller annat ledande universitet.

  • Elev och studybuddy träffas online
  • Ingen bindningstid. 30 dagars uppsägningstid.
  • Onlineplattform speciellt framtaget för läxhjälp
  • Lektionerna kan spelas in och repeteras

Oavsett om ni träffar er studybuddy fysiskt eller kör läxhjälp online så stället vi lika högra krav på oss själva. Med oss på resan mot förbättrade studieresultat och högre betyg har vi fyra begrepp som vi vet är avgörande för hur väl vi lyckas; motivation, inspiration, studieglädje och självförtroende. Vi ser att denna helhetssyn på eleven, där mätbara mål och mjuka värden är lika centrala, tillsammans bildar bästa plattformen för att frigöra varje elevs fulla potential.

Nöjdhetsgaranti

För oss är det viktigt att ni är nöjda och känner att ni får ut det mesta av er undervisning. Därför gäller alltid vår nöjdhetsgaranti. Detta innebär att vi efter första tillfället alltid ringer upp er för att stämma av hur det fungerat med er studybuddy och det upplägg som vi rekommenderat. Om något av detta inte skulle vara till belåtenhet så kan ni alltid byta studybuddy, byta upplägg eller välja att hela avsluta tjänsten.

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.