Läxhjälp mellanstadiet | Studybuddy junior

Distraktionsmoment såsom skärmar påverkar koncentrationsförmågan hos dagens unga och många hamnar efter i grundämnen i tidig ålder.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp mellanstadiet | Studybuddy junior

Distraktionsmoment såsom skärmar påverkar koncentrationsförmågan hos dagens unga och många hamnar efter i grundämnen i tidig ålder. Det är under grundskoletiden som elever lägger sin akademiska grund och förbereder sig inför det tuffare högstadiet. För elever i mellanstadieålder blir studybuddyn inte bara en läxhjälpare utan även en förebild och någon som kan inspirera till studieglädje. Elev och studybuddy jobbar tillsammans med grundämnen, studieteknik och motivation. I denna ålder är det viktigt att arbeta med studieglädje och därför arbetar vi aktivt med att öka självförtroendet och hålla undervisningstillfällena lustfyllda.

Våra studybuddies är själva ambitiösa högpresterande studenter från Sveriges ledande gymnasieskolor såsom Viktor Rydberg, Norra Real, Kungsholmens gymnasium och Göteborgs Högre samskola. Alla är pedagogiskt testade och har genomgått en bakgrundskontroll. Vi lägger stor vikt vid personlig matchning och ni har alltid rätt att byta er studybuddy ifall någonting inte fungerar.

Lektionerna är förkortade till 90 minuter och priset för denna tjänst är från 365kr/h.

Läs mer här

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.