Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Engagemang som ger resultat

Engagemang som ger resultat
09/06/2022 anders

Jag är en mamma till fem barn och alla som har barn i skolan vet att det har blivit tuffare och svårare och att skolklimatet är så olika beroende på var man bor och vilka förutsättningar man har i livet. Min äldsta son har haft det jobbigt i skolan och vi har alltid fått höra att han måste jobba hårdare, läsa mera och vara mer engagerad. För tre år sedan fick jag nog då det bara blev tjat och bråk hemma och då kontaktade vi Studybuddy.

Vi har haft Studybuddy i flera år och det är det bästa beslut som vi har tagit! Vi skulle inte ha klarat det utan dem och min son skulle inte gå ut 9:an nu med godkända betyg. Nu i efterhand har det kommit fram att min son har dyslexi. Jag vill absolut inte lägga skulden på honom, han har gjort sitt bästa utifrån hans förutsättningar men med hjälp av Studybuddy har han lyckats hela vägen. Vi har även haft turen att få Studybuddies som delat min sons intresse för fotboll. De har till och med kommit för att se hans matcher, det kallar jag ett engagemang utan gränser.

Så stort tack till er alla på Studybuddy!

Cahrola Kuurne, mamma till Max som nu går ut årskurs 9.