Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Blogginlägg från Matteakuten

Blogginlägg från Matteakuten
09/06/2022 Olivia Karsten

Idag klockan 08:00 öppnade vi dörrarna till Klara Nya Gymnasium i Malmö, Norra Real i Stockholm och Göteborg Praktiska. Flera hundra elever räknar under helgen matte tillsammans med våra Studybuddys.

Jag har tidigare skrivit om hur Matteakuten trotsar dåliga matteresultat genom att erbjuda ungdomar intensivkurser i matte; både på gymnasie- och högstadienivå. Jag vet efter 6 år som gymnasielärare att kunskap inte kommer av sig självt utan måste övervinnas. Alla måste jobba aktivt för att utveckla sin kunskap. Vissa av oss har lätt för matematik och behöver inte anstränga oss så hårt, men för många är ämnet inte så lustfyllt eller enkelt. Det är därför vi genomför våra kurser.

Våra lärare är handplockade från universitet och högskolor och brinner för sina ämnen och för att undervisa. Erfarenheten visar att helgkurserna med Matteakuten hjälper ungdomar att lyfta sina resultat och nå sina mål. Extra roligt är det att vi ofta får höra från våra elever att de även tycker att det blivit roligare med matematik efter att de gått kursen. Det lägger grunden för långsiktigt förbättrade resultat!

För alla er som läser detta inlägg och missade möjligheten att gå Matteakuten: Vi kommer genomföra kurser i Matematik 1c och Matematik C även nästa helg. Ni är varmt välkomna med er anmälan!