Störst i Sverige på studiecoachning & läxhjälp Hitta Studybuddy

Alla behöver förebilder

Alla behöver förebilder
09/06/2022 anders

Min förbild när jag gick i grundskolan var Erik. Han var min lärare och undervisade i historia och geografi. Jag hade stor respekt för Eriks ämneskunskaper och jag upplevde att han kunde allt, vilket han kunde. Erik lyckades alltid göra lektionerna intressanta och levande. Jag minns särskilt hans tävlingar om världens huvudstäder och nutidskrysset varje fredag. Jag såg fram mot hans lektioner och att ha honom som lärare inspirerade mig till att några år senare utbilda mig till gymnasielärare i historia.

Jag har en stark tro på individens möjlighet att forma sin framtid och bli det man vill. På vägen dit behöver vi stöd och goda förebilder för att lyckas. Förebilderna kan vara mamma eller pappa, läraren i skolan eller en av våra Studybuddys; det tycker jag är häftigt!!

Vad heter din förebild?

Richard Åvall, f.d VD Studybuddy