Läxhjälp som får dig att nå dina mål

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

 • Thanh Phuong (Sara)

  Motiverande och strukturerad lärarstudent!


  Inom 2 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Strukturerad

  Motiverande


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 9 ämnen till.

  Sara är en strukturerad och motiverande Studybuddy som läser ämneslärarprogrammet med (...)


  Läs mer
 • Fredrik

  Lugn och stöttande teknikstudent!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Lugn

  Stöttande


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 9 ämnen till.

  Fredrik är en lugn och motiverande studybuddy som studerar teknikprogrammet och i framtiden (...)


  Läs mer
 • Adam

  Social och stöttande lärarstudent på Göteborgs Universitet!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Stöttande

  Social


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 18 ämnen till.

  Hej! Jag heter Adam, jag är en social och stöttande Studybuddy som studerar till lärare i (...)


  Läs mer
 • Samuel

  Lugn och social Studybuddy från Chalmers!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Lugn

  Social


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 11 ämnen till.

  Samuel är en lugn och social Studybuddy som studerar civilingenjörsprogrammet med inriktning (...)


  Läs mer
 • Matilda

  Social och strukturerad naturstudent på Hvitfeldtska gymnasiet!


  Inom 2 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Strukturerad

  Social


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 12 ämnen till.

  Jag är en strukturerad och social Studybuddy som går naturprogrammet, tyska sektionen på (...)


  Läs mer
 • Erik

  Lugn och stöttande naturstudent på Göteborgs Högre Samskola


  Inom 2 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Lugn

  Stöttande


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 19 ämnen till.

  Erik är en lugn och stöttande Studybuddy som studerar naturvetenskapliga programmet på (...)


  Läs mer
 • Stina

  Social och energifylld naturstudent på Hvitfeldska gymnasiet!


  Inom 1 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Motiverande

  Social


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 11 ämnen till.

  Jag är en social och energifylld Studybuddy som studerar naturvetenskapliga programmet på (...)


  Läs mer
 • Stefan

  Strukturerad och driven Chalmersstudent!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Strukturerad

  Motiverande


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 6 ämnen till.

  Stefan är en motiverande och strukturerad Studybuddy som studerar teknisk fysik på Chalmers. (...)


  Läs mer
 • Hussein

  Lugn och stöttande Studybuddy från Chalmers!


  Inom 3 km

  Personlig läxhjälp

  Läxhjälp online

  Lugn

  Stöttande


  Matchar 1 av dina valda ämnen, samt undervisar i 16 ämnen till.

  Hussein är en lugn och stöttande Studybuddy som läser civilingenjörsprogrammet med inriktning (...)


  Läs mer

Vässa din kompetens inom ditt ämnesområde med Studybuddys läxhjälp

Hos Studybuddy kan du få läxhjälp inom flertalet ämnen, däribland matematik, NO-ämnena (fysik, kemi, biologi), programmering samt språk som svenska, engelska och moderna språk (spanska, franska, tyska).

Vi har studybuddies runtom i hela Sverige

Hos Studybuddy erbjuder vi läxhjälp såväl fysiskt som digitalt. Fysisk läxhjälp erbjuds av privatlärare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Linköping samt Västerås. Oavsett var i landet du befinner dig finns möjlighet till undervisning online med en privatlärare via vår digitala undervisningsplattform.

Så hittar du din Studybuddy

Skolhjälp för lågstadiet upp till gymnasiet

Studybuddy erbjuder läxhjälp för elever från lågstadiet upp till universitetet och handplockar lärare till varje enskild elevs individuella behov. För elever i låg- och mellanstadiet har Studybuddy dessutom en speciell tjänst vid namn Studybuddy Junior som erbjuder kortare lektioner och ett lägre pris. Vid studiehjälp till yngre elever läggs extra stort fokus vid studieglädje och att lägga en bra grund för framtida skolgång!

Privat läxhjälp - på dina villkor

För oss är det viktigt att läxhjälpen sker på dina villkor och skräddarsyr därför undervisningen efter dina behov. Vi erbjuder såväl undervisning fysiskt som online och dessa går även bra att kombinera. Därtill kan du välja mellan kontinuerlig veckovis undervisning eller via klippkort för att, tillsammans med din Studybuddy, lägga upp undervisningen enligt önskemål. Det är även möjligt att vara upp till tre elever under samma studietillfälle, så det finns även möjlighet att dela på läxhjälpen med vänner eller syskon!

Studiehjälp som också ser eleven - inte bara betyget

Med hjälp av en Studybuddy får eleven inte bara läxhjälp och stöttning i att få en bättre studieteknik, utan även en mentor och vägledare som blir en förebild. Genom att varje vecka följa upp, inspirera och motivera har våra läxhjälpare en unik möjlighet att åstadkomma något större än ett högre betyg. Exempel på detta är bättre självförtroende och en förbättrad studieteknik som alltid kommer finnas med genom skolgången. I förlängningen leder den personliga läxhjälpen till såväl ökade betyg som ökat välmående, oavsett tidigare bakgrund och förutsättningar.

Pris för läxhjälp

Hos Studybuddy kan du välja det upplägg för läxhjälp som passar dig bäst. Vi erbjuder såväl veckovis undervisning som mer sporadisk/intensiv undervisning via klippkort. Du väljer själv vad som passar dina behov bäst och kan skräddarsy din undervisning tillsammans med din Studybuddy.

Se våra priser

Vad våra kunder har att säga om vår läxhjälp

Lovord som bland annat “skicklig”, “peppande” och “fantastisk” har använts av familjerna för att beskriva sina studybuddies - något vi är otroligt stolta över! Studybuddy erbjuder läxhjälp som gör skillnad!

“Vår studybuddy är lugn och metodisk, samtidigt som hon jobbar med att allt är möjligt - ger min dotter självförtroende i ämnen som hon haft det jobbigt med. Min dotter har gått från underpresterare till över medel i flertalet ämnen.”
- mamma till elev

“Helt fantastisk hjälp som min son får. Mentor, kompis och studiehjälp! Min son älskar och ser fram emot varje tillfälle. I år är första året han får betyg och jämför man med de omdömen han fått tidigare kommer dessutom resultaten att öka avsevärt. Betygen är verkligen inte allt, men en fin bonus!”
- pappa till elev i åk 6

“Vill tacka vår fantastiska studdybuddy för ett fantastiskt jobb som lyft vår dotter både studiemässigt och även självförtroende och hon lär sig bättre av sin studybuddy än i skolan. Studdybuddy är ett fantastiskt företag som rekommenderas varmt.”
- mamma till elev i åk 8

Vanliga frågor och svar

Kul att du vill jobba som läxhjälpare hos oss! För att bli Studybuddy går du in på Studybuddy.se/jobb och skickar in din jobbansökan genom att fylla i formuläret och bifoga CV, personligt brev samt betyg så kommer vi sedan kontakta dig för att lära känna dig bättre! Om allt känns rätt under telefonintervjun kommer du sedan bli kallad på en längre intervju där vi dels lär känna dig bättre som person, dels gör pedagogiska tester inom de ämnena du tänker lära ut. Går du vidare så väntar sedan en introduktionsutbildning tillsammans med andra nyanställda och sedan är du redo att börja jobba med läxhjälp!
Vi har studybuddies som gärna hjälper till med läxhjälp på universitetsnivå, både via Studybuddy och vårt systerföretag My Academy. Det som skiljer oss åt är att My Academy enbart anställer läxhjälpare på universitetsnivå, vilket innebär att de i högre utsträckning specialiserar sig på högre nivåer.
Förutom personkemi och ämnesområde för läxhjälpen matchar vi även elev och Studybuddy på tillgänglighet. Det innebär att så länge du uppger när du önskar läxhjälp kan kvällar, helger, sommarlov och även natt bli aktuellt. Många elever uppskattar att träffas på söndagar för att repetera inför veckan och sommaren är optimalt för att få en intensiv knuff inför tentor och omprov i augusti!
Det är bra om du har en bild av vilket/vilka ämnen som är högst prioriterade och om du önskar läxhjälpen i hemmet eller på annan plats (bibliotek/online), sedan guidar Studybuddy dig vidare i att hitta ett upplägg som passar just dina behov.
Ett fysiskt läxhjälpstillfälle är som standard 2 timmar långt. Går eleven i låg- eller mellanstadiet erbjuder vi juniortjänster med läxhjälp under 1,5 timme. För digital undervisning erbjuder vi läxhjälp under 1,5 timmar eller 2 timmar per tillfälle, oavsett årskurs. Självklart går det bra att ha längre undervisningstillfällen om så önskas! Det går bra att arbeta med samma ämne under hela lektionen eller dela upp undervisningen på flera ämnen.
COVID-19 har varit en annorlunda tid för alla - så även för oss. Studybuddy har anpassat sin verksamhet genom att ta fram en digital undervisningsportal samt sänka priserna på läxhjälp online. Därtill följer vi självklart FHM:s rekommendationer, vilket däribland innebär avrådan från fysisk läxhjälp vid minsta symptom. Samtliga studybuddies kan nyttja den digitala portalen för läxhjälp och får då tillgång till såväl whiteboard, videochatt och digitala skrivverktyg.