Åh nej, Vera är inte tillgänglig längre!

Gör en ny sökning för att hitta din studybuddyprofil, eller ring oss på 08 409 145 00 så hjälper vi dig.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Denna profil är tyvärr inte tillgänglig just nu.

Vår studybuddybas är stor och det finns många liknande profiler. Gör en ny sökning eller kontakta oss för att hitta den mest lämpade profilen för era behov.

Vera

Studybuddy Vera
Undervisar inom 3 km från din sökning: Stockholm
Strukturerad
Motiverande
Stöttande

Personlig läxhjälp

Läxhjälp online

Vera är en språkintresserad naturvetare som studerar engelska på Uppsala Universitet. På gymnasiet läste hon på Viktor Rydberg Odenplans naturvetenskapliga linje. I undervisningen är hon lugn, noggrann och strukturerad och brinner för att visa sina elever att arbete ger resultat! Eftersom hon bott två år i USA, har läst Franska 5 och alltid har tyckt om att läsa vill Vera gärna undervisa i språk. Som ett resultat av sin tid på naturvetenskapsprogrammet har hon även goda ämneskunskaper inom matematik och de naturvetenskapliga ämnena. På fritiden tycker Vera om att träna, spela fiol och rida.

Baserat på din sökning kan Vera hjälpa dig i ämnena: Gymnasiet - Matematik 1

Ämnen som Vera undervisar i

Gymnasiet - Matematik 1 Högstadiet - Naturorienterade ämnen Mellanstadiet - Allmän läxhjälp Alla åldrar - Studieteknik Högstadiet - Matematik Högstadiet - Franska Högstadiet - Svenska Högstadiet - Engelska Högstadiet - Allmän läxhjälp Högskoleprovet

Du blir garanterat nöjd!

Med vår nöjdhetsgaranti kan ni prova på våra tjänster utan att binda er!

Efter första undervisningstillfället följer vi upp så att allt känns bra och passar era behov. Skulle ni inte vara nöjda med det upplägg eller den studybuddy som ni blivit rekommenderade så kan ni alltid byta, eller välja att avsluta tjänsten helt.

Läs mer om våra allmänna villkor