Läxhjälp i Västerås

Våra tjänster finns tillgängliga i samtliga delar av Västerås, både centralt på t.ex. Stallhagen och Blåsbo men även längre ut.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp i Västerås

Studybuddy har erbjudit läxhjälp sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vi erbjuder privat läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation.

Våra tjänster finns tillgängliga i samtliga delar av staden, både centralt på t.ex. Stallhagen och Blåsbo men även längre ut i t.ex. Hamre, Gryta och även Ekbacken. De flesta av våra studybuddies i Västerås studerar på Mälardalens högskola, MDH. Gemensamt för samtliga är att de är inspirerande och motiverande förebilder som har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut.

Då kunder där eleverna går i grundskolan även önskat hjälp från gymnasieelever, så anställer vi även gymnasister som alla måste ha fyllt 18 år då de börjar jobba hos oss. De läser då sista året på gymnasiet. Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

För att enkelt se vilken studybuddyprofil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni enkelt göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst.

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.