Nyhet! Privat läxhjälp inför nationella provet
Läs mer

Läxhjälp i Malmö | Studybuddy

Studybuddy erbjuder inspirerande och individanpassad läxhjälp i Malmö. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp i Malmö | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit inspirerande och individanpassad läxhjälp sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vi erbjuder privat läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation. Vi erbjuder vår läxhjälp i Malmö och Lund.

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Malmö och Lund sedan 2009. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Vi har många studybuddies som jobbar med läxhjälp i Malmö eller Lund och studerar på bland annat Malmö högskola, Lunds Universitet och Lunds Tekniska högskola. De kan gärna träffas i ert hem eller på en bra plats i centrala Lund eller Malmö. Alla våra studybuddies har gemensamt att de är engagerade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut.

Våra läxhjälpare i Malmö

För eleverna i grundskolan erbjuder vi även läxhjälp med gymnasieelever. De läser på gymnasieskolor så som ProCivitas gymnasium, Borgarskolan och Petriskolan. Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

Kom igång med läxhjälp i Malmö

För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i Malmö eller Lund.

Kostnadsfri rådgivning

Vanliga frågor om läxhjälp i Malmö

”Kan man få läxhjälp i hela Malmö?”
Ja faktiskt, vi har studybuddies i hela Malmö och även Lund.

”Inom vilka ämnen kan ni erbjuda läxhjälp?”
Vi hjälper till inom alla ämnen. Vi har studybuddies som hjälper till med bland annat SO, språk och naturvetenskap. Men det vanligast är dock att eleverna vill ha hjälp med matematik.

”Vad kostar läxhjälp i Malmö?”
Vad läxhjälp kostar varierar, vår billigaste tjänst kostar från 345 kr/h. Vi har heller inte några dolda avgifter eller kostnader för rekrytering av studybuddies.

Exempel på ämnen vi hjälper till med i Malmö:

Matematik:
Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5

Fysik:
Fysik 1, Fysik 2

Kemi:
Kemi 1, Kemi 2

NO:
NO-ämnen Grundskolan,

Språk:
Engelska Grundskolan, Engelska Gymnasiet, Svenska Grundskolan, Svenska Gymnasiet, Spanska steg 1-2, Spanska steg 3-5, Franska steg 1-2, Franska steg 3-5, Tyska steg 1-2, Tyska steg 3-5

Kostnadsfri rådgivning

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.