Läxhjälp i Malmö och Lund

Studybuddy startade verksamheten i Malmö och Lund med omnejd år 2009. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp i Malmö och Lund

Studybuddy har erbjudit läxhjälp sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vi erbjuder privat läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation.

Studybuddy startade sin verksamhet i Malmö och Lund med omnejd år 2009. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

I Malmö och Lund har vi många studybuddies som studerar på bland annat Malmö högskola, Lunds Universitet och Lunds Tekniska högskola. De kan gärna träffas i ert hem eller på en bra plats i centrala Lund eller Malmö. Alla våra studybuddies har gemensamt att de är engagerade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut.

Då kunder där eleverna går i grundskolan även önskat hjälp från gymnasieelever, så anställer vi även gymnasister som alla måste ha fyllt 18 år då de börjar jobba hos oss. De läser då sista året på gymnasiet på skolor så som ProCivitas gymnasium, Borgarskolan och Petriskolan. Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

För att enkelt se vilken studybuddyprofil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni enkelt göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst.

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.