Läxhjälp i Malmö | Studybuddy

Studybuddy erbjuder inspirerande och individanpassad läxhjälp i Malmö. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp i Malmö | Studybuddy

Studybuddy har erbjudit inspirerande och individanpassad läxhjälp sedan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna på marknaden. Vi erbjuder privat läxhjälp i hemmet eller på annan valfri plats och den hålls alltid av våra erfarna studybuddies. Oavsett ämne och ålder på eleven så kan vi alltid hitta en studybuddy som kan hjälpa till och underlätta varje kunds unika situation. Vi erbjuder vår läxhjälp i Malmö och Lund.

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Malmö och Lund sedan 2009. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Vi har många studybuddies som jobbar med läxhjälp i Malmö eller Lund och studerar på bland annat Malmö högskola, Lunds Universitet och Lunds Tekniska högskola. De kan gärna träffas i ert hem eller på en bra plats i centrala Lund eller Malmö. Alla våra studybuddies har gemensamt att de är engagerade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut.

Då kunder där eleverna går i grundskolan även önskat hjälp från gymnasieelever, så anställer vi även gymnasister som jobbar med läxhjälp i Malmö. De läser då andra eller sista året på gymnasiet på skolor så som ProCivitas gymnasium, Borgarskolan och Petriskolan. Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

För att enkelt se vilken studybuddyprofil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy. Vi sköter allt det praktiska så att ni enkelt kan komma igång med er läxhjälp i Malmö eller Lund.

Kostnadsfri rådgivning

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.