Läxhjälp i Linköping | Studybuddy

>Behöver du förbättra din studieteknik? Studybuddy är störst på Linköping på läxhjälp och studiecoachning. Lär dig att planera & strukturera dina studier. Kom förberedd till proven!

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp och studiecoachning i Lidingö

Studybuddy har erbjudit personlig läxhjälp sedan 2004. Samtliga av våra studybuddies är toppstudenter på gymnasiet eller universitetet. De är internt utbildade och har genomgått en rad pedagogiska tester. Vi erbjuder läxhjälp i Linköping sen en lång tid tillbaka.

Vi erbjuder både läxhjälp i hemmet och online i Linköping. Studybuddy hjälper elever från lågstadiet till gymnasiet i samtliga ämnen. Vanligast är att eleverna vill ha mattehjälp eller stöd i de naturvetenskapliga ämnena. Många vill även har allmän läxhjälp där fokus ligger på studieteknik och motivation. Givetvis matchar vi alltid eleverna med en passande studybuddy.

Många av våra läxhjälpare är studenter på Linköpings Universitet, där de studerar till allt från läkare och ingenjör till ekonomi. Vi har även duktiga gymnasister i Linköping.

Här har vi sammanställt en lista med de bästa gymnasieskolorna i Linköping (Baserat på snittbetyg år 2019)

  1. Katedralskolan. (Här finns bl a IB-programmet)
  2. Folkungaskolan
  3. Mediateknikerutbildningen MTU
  4. Berzeliusskolan
  5. S:t Lars gymnasium

Läxhjälp i hemmet eller online?

Som elev kan du välja om du vill ha läxhjälp i hemmet (eller kanske på något bibliotek) eller online. Det är svårt att säga vad som är bäst utan beror helt på individens preferenser. Många tycker att det är bättre att ses fysiskt medan andra uppskattar flexibiliteten med att träffas online. Här kan du läsa mer om läxhjälp pris.

För att enkelt se vilken studybuddy-profil ni skulle kunna få hjälp av i ert område kan ni göra en sökning utefter er adress och det ämne ni vill ha hjälp med. Därefter presenteras lämpliga studybuddies utefter hur nära er de satt sina undervisningsplatser. Ni kan sen enkelt välja den typ av profil som både personlighets- och kunskapsmässigt skulle passa er bäst. Vi vet att personkemin mellan elev och studybuddy är mycket viktig för att läxhjälpen ska visa resultat, så vi ser till att eleven matchas med rätt studybuddy.

Kostnadsfri rådgivning

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.