Interna tjänster hos Studybuddy

Här listar vi interna tjänster hos oss på Studybuddy. Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team!

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Interna tjänster hos Studybuddy

Sales Assistant

Studybuddy AB söker en social och målinriktad Sales assistant med drivet att utvecklas och växa med oss på vårt kontor i centrala Stockholm. Som Sales assistant är du en av nyckelpersonerna i det relationsbyggande arbetet mot kunder och du har ett stort intresse för försäljning.

Studybuddy är ett läxhjälpsföretag, som idag är verksamma i Sverige och England. Vår affärssidé är att ge grundskole- och gymnasieelever de bästa förutsättningarna att lyckas med skolarbetet genom att matcha dem med en inspirerande och motiverande förebild. Genom detta förser vi barn och ungdomar med en inspirerande mentor samtidigt som vi skapar givande extrajobb för studenter. 

Vi söker nu en person för rollen som Sales Assistant på Studybuddy. I denna roll kommer du att ha en stor betydelse för vår försäljning där du bland annat kommer att ha mycket kontakt med nya kunder såväl som gamla kunder med målet att hitta en individanpassad lösning för varje unik elev. I rollen ingår även att jobba relationsbyggande mot våra studybuddies där du förväntas hjälpa dem hitta elever som passar deras kompetens.

Som Sales assistant på Studybuddy får du ett spännande och utmanande arbete inom försäljning i en bransch du kommer lära dig mycket om. Ständig utveckling är viktigt för oss och vi jobbar därför mycket med feedback, träning och återkoppling. För rätt person finns möjlighet till avancemang inom företaget.

Formella krav

- Tillgänglig ca 15-20h i veckan

- Flytande i svenska och engelska i tal och skrift då vi har både svensk- och engelsktalande kunder

- Erfarenhet av försäljning med telefon som främsta verktyg

Personliga egenskaper 

För att lyckas hos oss är du en engagerad medarbetare som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Ditt arbete genomsyras av effektivitet, en positiv inställning och professionalitet. Att ha en bra presentationsteknik och samtalsstruktur i telefonanvändning är A och O i jobbet. Självklart har du ett intresse för försäljning.

Tjänsten är en timanställning där man kan förvänta sig 2-3 pass i veckan med start så snart som möjligt.

Vi intervjuar kandidater löpande så om du tycker att denna roll passar just dig, skicka in din ansökan direkt till alexander.blomgren@studybuddy.se.

Har du några frågor ang. tjänsten, ring Alexander på 08 409 145 14.

Sista ansökningsdag: 30/11-2017

Vi ser fram emot att höra från dig!

Administrative Assistent

Studybuddy AB söker en social och målinriktad medarbetare med drivet att utvecklas och växa med oss. Som administrative assistant är du en av nyckelpersonerna i det relationsbyggande arbetet mot kunder och studybuddies. 

Studybuddy är ett läxhjälpsföretag, som idag är verksamma i Sverige och England. Vår affärssidé är att ge grundskole- eller gymnasieelever de bästa förutsättningarna att lyckas med skolarbetet genom att matcha dem med en inspirerande och motiverande förebild. Genom detta förser vi barn och ungdomar med en inspirerande mentor samtidigt som vi skapar givande extrajobb för studenter. 

Vi söker nu en person för rollen som Administrative Assistant. I rollen kommer du att ansvara för kundkontakt, från det första rådgivande samtalet för att hitta det perfekta upplägget, till uppföljning av tillsatta uppdrag. Du kommer också att bemanna växel och mail. I rollen ingår också mycket personaladministrativt arbete kring uppföljningar, tidrapportering samt fakturering. Vid behov kommer du att stötta företagets Client managers med CV-granskning och telefonintervjuer. Rollen är varierande och du kommer att rycka in där det behövs.

Som administrative assistant hos Studybuddy får du ett varierande, spännande och utmanande arbete inom kundtjänst. Ständig utveckling är viktigt för oss och vi jobbar därför mycket med feedback, träning och återkoppling. För rätt person finns möjlighet till avancemang inom företaget.

Formella krav:

- Högskolestuderande inom relevant område

- Tillgänglig för arbete ca 10-15h i veckan

- Flytande i svenska och engelska i tal och skrift då vi har både svensk- och engelsktalande kunder

Meriterande:

- Erfarenhet av att arbeta med telefonen som redskap

- Erfarenhet av försäljning/rekrytering är meriterande

Personliga egenskaper 

För att lyckas hos oss är du en engagerad medarbetare som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Ditt arbete genomsyras av effektivitet, en positiv inställning och professionalitet. Du är prestigelös och noggrann och då arbetet omfattar många olika arbetsuppgifter i ett snabbt tempo krävs att du är flexibel, snabbtänkt och stresstålig.

Tjänsten startar omgående och du beräknas finnas tillgänglig för ca 2 pass/vecka (à 5 timmar).

Skicka din ansökan till alexander.blomgren@studybuddy.se senaste den 30/11-2017.

Vi ser fram emot att höra från dig!