Interna tjänster hos Studybuddy

Här listar vi interna tjänster hos oss på Studybuddy. Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team!

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Interna tjänster hos Studybuddy

Client Manager

Vi söker nu Client Managers till Studybuddy. Som Client Manager får du en viktig roll i vår uppgift med att hjälpa våra kunder att hitta rätt hjälp. Du arbetar med den första kundkontakten, rådgivning samt matchningsprocessen. Utöver det kommer du även att jobba med rekrytering och introduktion av våra fantastiska medarbetare. Du kommer själv att ha ett stort ansvar över ditt egna arbete och möjlighet att bidra till utveckling av verksamheten. För rätt person finns möjligheter till att gå vidare med just det du är duktig på och klättra inom företaget.

I teamet arbetar vi tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi drivs av positivitet och effektivitet som genomsyrar det dagliga arbetet. Utöver arbetet har vi gemensamma teamaktiviteter, fredagsfrukostar, träningspass och afterworks. Vi värdesätter en arbetsmiljö där vi utvecklas ihop samtidigt som vi har roligt tillsammans. .

Studybuddy är ett läxhjälpsföretag, som idag är verksamma i Sverige och England. Vår affärssidé är att ge grundskole- och gymnasieelever de bästa förutsättningarna att lyckas med skolarbetet genom att matcha dem med en inspirerande och motiverande förebild. Genom detta förser vi barn och ungdomar med en inspirerande mentor samtidigt som vi skapar givande extrajobb för studenter. 

Om dig

- Vi söker en effektiv, positiv och noggrann team player som brinner för att ständigt utvecklas och leverera. Då arbetsuppgifterna varierar ser vi gärna att du är flexibel och drivs av eget ansvar. I perioder har vi ett högt tryck och då behöver du också vara stresstålig.

Vi sätter hög tilltro till din personliga kompetens men förutom detta ska du även ha:

- Goda kunskaper i att kommunicera på svenska i tal och skrift

- Högskole/Universitetsexamen inom relevant område alternativt relevant erfarenhet för tjänsten. (HR, ekonomi, sälj eller service)

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i augusti 2018.

Skicka din ansökan till felicia.cederlund@studybuddy.se.

Har du några frågor ang. tjänsten, ring Felicia på 08 409 145 02.

Vi ser fram emot att höra från dig!