Interna tjänster hos Studybuddy

Här listar vi interna tjänster hos oss på Studybuddy. Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team!

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Interna tjänster hos Studybuddy

Client Manager

Vi söker en social och driven person till rollen som Client Manager på vårt trevliga huvudkontor i centrala Stockholm. I denna roll kommer du att jobba med rekrytering och kundrådgivning på både svenska och engelska i ett internationellt och snabbväxande företag. Du blir där med en av nyckelpersonerna i det relationsbyggande arbetet mot kunder och studybuddies, samtidigt som du blir en central del i vårt fantastiska team!

Studybuddy är ett europeiskt läxhjälpsföretag med utgångspunkt i Stockholm. Sedan 12 år tillbaka har vi erbjudit privat läxhjälp till elever i Sverige, vilket gör oss till en väletablerad aktör på den svenska marknaden. År 2015 startade vi även upp vår verksamhet i London. Vi är ett snabbväxande företag med starkt fokus på internationell expansion och vår vision är att år 2025 vara Europas ledande leverantör av privat läxhjälp.

Vi söker nu dig, som är en positiv teamplayer och verkligen brinner för att utvecklas och driva saker framåt. Som vår nya Client Manager har du en central och otroligt viktig roll i vårt rekryterings- och kundrådgivningsteam! Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och du kommer bland annat att ansvara för kundkontakt, där du har en rådgivande, men även säljande roll. Du ansvarar för vår pool av studybuddies genom att tillsätta rätt kandidat som passar varje kunds unika behov. Du kommer även att ansvara för rekryteringsprocessen av studybuddies med urval och testning. Utöver detta förväntas du delta i projekt för att ytterligare öka kvaliteten på våra tjänster.

Som Client Manager hos Studybuddy får du ett varierande, spännande och utmanande arbete i en positiv miljö med unga människor som verkligen brinner för att göra skillnad och utveckla vårt företag tillsammans. Du får ta mycket eget ansvar och får även möjlighet komma med dina egna idéer som du sen kan ta vidare och förverkliga.

I utbyte kommer du att få ett flexibelt, utvecklande och internationellt arbete tillsammans med fantastiska kollegor. Du kommer att lära dig massor om vår bransch och även ha möjlighet att gå vidare inom företaget.

Vi ser gärna att du har en examen från högskola/universitet och du måste vara duktig på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med telefonen som redskap då det kommer att vara en stor del av din roll. Du bör vara bekväm med att diskutera utbildning och rekommendera ett lämpligt upplägg för både svenska och engelska kunder. Det är därför meriterande om du har studerat utomlands och känner dig bekväm med engelska. Som person är du en målinriktad och social teamplayer. Du brinner för att göra skillnad för andra människor och har hög servicekänsla med ett öppet och engagerat sätt att arbeta och bygga relationer. Vi jobbar i ett högt tempo med många parallella projekt så det är viktigt att du är flexibel och någorlunda stresstålig.

Tjänsten är en heltidstjänst och kommer att tillsättas omgående med start i september eller enligt överenskommelse.

Vi intervjuar kandidater löpande så om du tycker att denna roll passar just dig, skicka in din ansökan direkt till alexander.blomgren@studybuddy.se.

Har du några frågor ang. tjänsten, ring Alexander på 08 409 145 14.

Sista ansökningsdag: 14/9-2017

Vi ser fram emot att höra från dig!

Assistent

Vi söker en social och driven person till vårt trevliga huvudkontor i centrala Stockholm för rollen som Assistent. I denna roll är du en del av den dagliga verksamheten och en av nyckelpersonerna i vårt fantastiska team!

Studybuddy är ett europeiskt läxhjälpsföretag med utgångspunkt i Stockholm. Sedan 12 år tillbaka har vi erbjudit privat läxhjälp till elever i Sverige, vilket gör oss till en väletablerad aktör på den svenska marknaden. År 2015 startade vi även upp vår verksamhet i London. Vi är ett snabbväxande företag med starkt fokus på internationell expansion och vår vision är att år 2025 vara Europas ledande leverantör av privat läxhjälp.

Vi söker nu dig, som är social, prestigelös och effektiv! Du blir vår nya Assistent där du kommer att vara en del av vårt härliga kundrådgivning- och rekryteringsteam! Dina arbetsuppgifter kommer att variera både i karaktär och svårighetsgrad. Du kommer att ha mycket kundkontakt och ansvara för uppföljningar och administrativa uppgifter kopplade till vår tjänst. Vid behov kommer du även att stötta företagets rekryterare med CV-granskning och telefonintervjuer.

Som Assistent hos Studybuddy får du ett varierande, spännande och utmanande arbete i en positiv miljö med unga människor som verkligen brinner för att göra skillnad och utveckla vårt företag tillsammans. Du får ta mycket eget ansvar och även möjlighet komma med dina egna idéer som du sen kan ta vidare och förverkliga.

I utbyte kommer du att få ett flexibelt och utvecklande arbete tillsammans med fantastiska kollegor. Du kommer att lära dig massor om vår bransch och även ha möjlighet att gå vidare inom företaget.

Vi ser gärna att du studerar på högskola/universitet och är duktig på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med telefonen som redskap då det kommer att vara en del av din roll. Som person är du en social teamplayer, har servicekänsla och är noggrann. Vi jobbar i ett högt tempo med många parallella projekt så det är viktigt att du är flexibel och någorlunda stresstålig.

Tjänsten startar i september 2017 och du bör finnas tillgänglig för att arbeta 2 pass per vecka (á 5 timmar).

Skicka din ansökan till alexander.blomgren@studybuddy.se senaste den 21/9-2017.

Vi ser fram emot att höra från dig!