Nyhet! Privat läxhjälp inför nationella provet
Läs mer

Läxhjälp lågstadiet | Studybuddy junior

I lågstadiet läggs grunden för barnets akademiska framtid. Det kan låta lite väl allvarligt, men samtidigt är studieglädje en viktig faktor för att barnet ska få en bra start i grundskolan.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Eller ring oss på: 08 409 145 00

Läxhjälp lågstadiet | Studybuddy junior

I lågstadiet läggs grunden för barnets akademiska framtid. Det kan låta lite väl allvarligt, men samtidigt är studieglädje en viktig faktor för att barnet ska få en bra start i grundskolan. I denna ålder är distraktionsmoment såsom skärmar något som påverkar koncentrationsförmågan negativt och många hamnar efter i grundämnen redan under skolans första år. Därför lägger studybuddyn stor vikt vid just koncentrationsträning och studieteknik. Utöver det jobbar elev och studybuddy tillsammans med grundämnen, och motivation. Och det sker i en lustfylld miljö där studieglädje och inspiration är hörnstenar.

Våra studybuddies är själva ambitiösa högpresterande studenter från Sveriges ledande gymnasieskolor såsom Viktor Rydberg, Norra Real, Kungsholmens gymnasium och Göteborgs Högre samskola. Alla är pedagogiskt testade och har genomgått en bakgrundskontroll. Vi lägger stor vikt vid personlig matchning och ni har alltid rätt att byta er studybuddy ifall någonting inte fungerar.

Lektionerna är förkortade till 90 minuter och priset för denna tjänst är från 365kr/h.

Läs mer här

Bli uppringd inom en timme

*Gäller under våra kontorstider

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.