Läxhjälp när gymnasieskolorna är stängda

På grund av rådande omständigheter med stängda gymnasieskolor som går över till distansundervisning så har vi nu tagit fram en ny tillfällig tjänst. Den innebär att studybuddy och elev träffas två gånger i veckan (online eller fysiskt) och tillsammans jobbar med skolarbetet.

Utöver elevens huvudämne fokuserar vi på studieteknik, motivation och studieglädje. Allt för att elevens studieresultat inte ska påverkas negativt under denna svåra period.

Tjänsten är kraftigt rabatterad och bindningstiden är borttagen för att reflektera den osäkerhet som råder kring Covid-19.

  • Elev och studybuddy träffas fysiskt eller online 2 ggr i veckan. Dagtid eller kvällstid.
  • Ett bra komplement till skolans distansutbildning och en garant för att eleven inte ska hamna efter.
  • Ingen bindningstid. 30 dagars uppsägningstid.
  • Kraftigt rabatterat pris: 390 kr/h, eller 1170 kr/v (ordinarie pris 540 kr/h).

Samtliga studybuddies är toppstudenter på universitet eller från ledande gymnasieskolor. För läxhjälp och studiecoachning i gymnasiet används normalt en studybuddy frå KTH, Handelshögskolan, eller annat ledande universitet. Tjänsten innefattar 3h/vecka och passen delas upp i två onlineträffar eller en fysisk + en träff online. Tanken är att ni ska få till två kontaktpunkter varje vecka, efter vilka du som förälder får en skriftlig rapport från er studybuddy. På så vis får ni kontinuitet och struktur och du hålls i loopen.

Om vår onlineportal

Onlineplattformen är särskilt utformad för just läxhjälp. Ljud, bild, digitalt anteckningsblock mm för att imitera fysisk hjälp. Möjlighet att spela in lektionen i plattformen. Alla anteckningar sparas.

Denna tjänst gäller tillsvidare. Fysiska träffar är 2h långa och kompletteras med en timmes avstämning online. Alternativt kör ni 2*90 minuter online. Föredrar ni mixade träffar tar vi hänsyn till vart ni bor och matchningsprocessen beräknas ta 1-5 dagar. Vill ni endast träffas online har vi en studybuddy redo inom en dag!