Snart sommarlov!

Snart sommarlov!

Terminen går mot sitt slut och om bara några veckor stundar sommarlovet för Sveriges elever. På Studybuddy märks det genom stor ökning av undervisade timmar från våra Studybuddies. Det är ett tydligt tecken på att läxhjälp av en Studbuddy påverkar prov och studieresultaten positivt. Det är inte bara Studybuddy som märker av slutet på terminen. Den här perioden är även mycket intensiv för läraren. Prov ska rättas, inlämningsuppgifter ska bedömas och betyg sättas innan också läraren får sitt välförtjänta sommarlov!

Studybuddy får vid den här tidpunkten höra många inspirerande historier om vad våra Studybuddies betyder för våra elever. Det får oss alltid att sträcka på oss lite extra, då vi får ett tydligt bevis på att vi gör skillnad!

Nästa vecka kommer en av våra föräldrar gästblogga om vad Studybuddy betytt för hennes familj, missa inte det!